Γλυφάδα - Ολυμπιακός 7-22: Εύκολα στα ημιτειλικά των πλέι οφ

Newsroom
Γλυφάδα - Ολυμπιακός 7-22: Εύκολα στα ημιτειλικά των πλέι οφ

bet365

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο αγώνα σημείωσε 22 γκολ κόντρα στη Γλυφάδα και πέρασε εύκολα στα ημιτελικά των πλέι οφ στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός ήταν ξανά το ίδιο επιβλητικός απέναντι στη Γλυφάδα και επικρατώντας με 22-7 στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» εξασφάλισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν 22 γκολ και εξασφάλισαν με άνεση την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τον νικητη του ζεγαριού, Απόλλων Σμύρνης - Υδραϊκός. Η Γλυφάδα θα παίξει για τις θέσεις 5η-8η και στην πρώτη φάση των αγώνων θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Απόλλων - Υδραϊκός.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-5, 2-6, 4-6.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ. 1, Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Γαλάνης, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 3, Μιγιούσκοβιτς, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 3, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 2, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα