Ολυμπιακός - Γλυφάδα 22-5: Μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Newsroom
Ολυμπιακός - Γλυφάδα 22-5: Μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά

bet365

O Ολυμπιακός είχε αρκετά εύκολο έργο με τη Γλυφάδα, στην έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία τη Γλυφάδα με 22-5 στην πρώτη τους συνάντηση για την προημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

«Πανηγυρίσαμε μία ακόμα νίκη, αν και ξεκινήσαμε νωθρά, αφού δεχθήκαμε τρία γκολ στην πρώτη περίοδο και συνολικά πέντε σε όλο τον αγώνα. Εν μέρει, ήταν λογικό, είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό, αλλά μετά σοβαρευτήκαμε, σφίξαμε στην άμυνα και κερδίσαμε.

Είναι ξεκάθαρο, ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και προετοιμαζόμαστε, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στους τελικούς», δήλωσε ο Θανάσης Χρυσοσπάθης στην ιστοσελίδα του συλλόγου

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (7/5, 16:00) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» και με νέα νίκη του Ολυμπιακού η σειρά ολοκληρώνεται με τους «ερυθρόλευκους» να περνοήν στην ημιτελική φάση.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-0, 8-1, 7-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γκίλλας 1, Φουντούλης 5, Γούβης 1, Δερβίσης 5, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 3, Σύρμας, Μαθιόπουλος 2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χαζτηκυριακάκης, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 1, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιόπουλος, Μπελέσης, Πούρος.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα