Πανιώνιος - Ολυμπιακός 8-13: Nίκη... εμπειρίας (vid)

Newsroom
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 8-13: Nίκη... εμπειρίας (vid)

bet365

Χωρίς να ζοριστεί ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στην Α1 πόλο ανδρών, κερδίζοντας χωρίς να πιεστεί και τον Πανιώνιο.

Η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού έφερε την άνετη νίκη επί του Πανιωνίου με 13-8 στην 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελονέτα στην Ευρώπη, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχτισαν από νωρίς μία καλή διαφορά στο ματς με τους «κυανέρυθρους» και έφτασαν στη νίκη χωρίς προβλήματα.

Ο Πανιώνιος πάλεψε το παιχνίδι και ηττήθηκε σε αξιοπρεπή επίπεδα, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δηλώνει μετά το ματς:

«Στο ματς υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί και ήμασταν εμείς. Εχοντας χτίσει μία καλή διαφορά, κάναμε ορισμένες αλλαγές. Τελευταία είχαμε αρκετά προβλήματα κυρίως με ασθένειες. Τώρα είμαστε όλοι μαζί και ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό. Στην Ισπανία είχαμε πάλι απουσίες και λόγω covid. Πριν την Μπαρτσελονέτα κάναμε προπόνηση με 6 παίκτες. Δεν είμαστε καλά προετοιμασμένοι και αυτό φαίνεται και στην φρεσκάδα (που λείπει)».

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 2-4, 3-2

Πανιώνιος (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραϊμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 1, Δήμου 4, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκούνας, Μαυράκης 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα