Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 9-5: Κακός επιθετικά, μπήκε σε μπελάδες

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 9-5: Κακός επιθετικά, μπήκε σε μπελάδες

bet365

Η κακή επιθετική βραδιά του Ολυμπιακού έφερε ήττα στην Βαρκελώνη (9-5) και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League κινδυνεύει.

Ενας κακός επιθετικά Ολυμπιακός ηττήθηκε με 9-5 από την Μπαρτσελονέτα και πλέον έχει μπει σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του href="https://www.gazzetta.gr/polo/2102868/champions-league-polo-nea-niki-gia-ti-gioygk">Champions League.

Οι Ισπανοί έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο καθώς δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό ούτε καν να απειλήσει στα δύο μέτρα και προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες και μακρινά σουτ να βρουν δίχτυα. Κολόμβος, Φουντούλης και Μουρίκης δεν βρήκαν ευκαιρίες να απειλήσουν και το αποτέλεσμα είναι ο Ολυμπιακός να πέσει στην θέση και το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Φερεντσβάρος, να έχει τον χαρακτήρα «τελικού».

data-align="center" data-entity-type="media" data-entity-uuid="a1800146-ea33-4ec2-9d12-b629fd8f8fa3">

Το ματς

Η Μπαρτσελονέτα με δύο γκολ από την περιφέρεια πήρε γρήγορα προβάδισμα στο παιχνίδι. Η άμυνα βελτιώθηκε, αλλά επιθετικά χρειάστηκε επτά λεπτά για να βρει τέρμα ο Ολυμπιακός στον παίκτη παραπάνω με τον Γεννηδουνιά.

Οι Ισπανοί στον παραπάνω έκαναν το 3-1 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, όμως με τον ίδιο τρόπο ο Φιλίποβιτς μείωσε και πάλι στο γκολ. Ο Μουνιαρίθ έφερε το 4-2 για τους Καταλανούς όμως 4 λεπτά πριν τα μισά του αγώνα.

Η αναποτελεσματική άμυνα του Ολυμπιακού στην περιφέρεια έφερε το 5-2 με σουτ του Λαρούμπε, αλλά ο Φιλίποβιτς με προσωπική ενέργεια μείωσε σε 5-3, σκορ με το οποίο έκλεισε το δεύτερο οκτάλεπτο.

Ο Παβιγιάρ στην πρώτη επίθεση του τρίτου οκταλέπτου έκανε το 6-3, με τους Ισπανούς να φτάνουν στο 7-3 μόλις 33'' πριν το τέλος της περιόδου και να ισοφαρίζουν και την διαφορά του αγώνα στον πρώτο γύρο.

Ο Μουρίκης κέρδισε πέναλτι 4 λεπτά πριν το τέλος, με τον Γεννηδουνιά να μειώνει σε 7-4, με τέσσερα λεπτά να μένουν για το τέλος του ματς. Ο Ασένσιο έδωσε ξανά προβάδισμα 4 τερμάτων στους Ισπανούς στα 3:35 πριν το τέλος. Στην επόμενη επίθεση στον παραπάνω ο Κολόμβος μείωσε σε 8-5. Στην τελευταία επίθεση οι Ισπανοί ισοφάρισαν την διαφορά του πρώτου αγώνα, που όμως σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν θα τους βοηθήσει καθώς είχαν χάσει με 8-4 το ματς στην Ελλάδα.

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός 9-5

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-0, 2-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Πινέδο, Φάμερα, Γρανάδος Ορτέγκα 1, Μουνιαρίθ 1, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 2, Παβιγιάρ 1, Φερνάντες, Ασένσιο 1, Περόνε 1, Μπιέλ, Μπούστος Σάντσεθ, Αγκίρε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γουβής, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

Νίκη της Φερεντσβάρος στο Βελιγράδι

Τα κακά μαντάτα συνεχίστηκαν για τον Ολυμπιακό και από την Σερβία καθώς η Φερεντσβάρος κέρδισε μέσα στη Νόβι Μπέογκραντ με 11-14.

Με αυτή τη νίκη έπιασαν τον Ολυμπιακό στους 19 βαθμούς (από 20 έχουν Μπαρτσελονέτα και Νόβι) και το ματς της 9ης Απριλίου έχει τεράστια σημασία καθώς οι Σέρβοι ως διοργανωτές του Final-8 θα είναι εκεί ούτως ή άλλως και οι Πειραιώτες μαζί με τους Ούγγρους και την Μπαρτσελονέτα θα διεκδικήσουν τα άλλα δύο εισιτήρια Μπρέσια είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση).

 

Τελευταία Νέα