Γλυφάδα - Ολυμπιακός 3-17 : Τρίτη νίκη με πρεμιέρα Μπίγιατς

Newsroom
Γλυφάδα - Ολυμπιακός 3-17 : Τρίτη νίκη με πρεμιέρα Μπίγιατς

bet365

O Ολυμπιακός πέτυχε την 3η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. «Πρώτη» σε επίσημο παιχνίδι με το σκουφάκι του Ολυμπιακού για τον Μάρκο Μπίγιατς.

Με τον πρωταθλητή Ευρώπης Μάρκο Μπίγιατς να κάνει πρεμιέρα κάτω από τα γκολποστ του Ολυμπιακού η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 17-3 του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε στις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 και είναι στην 1η θέση. Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στην προετοιμασία με την Προ Ρέκο που αρχίζει στον Πειραιά την Δευτέρα.

Την Τρίτη μάλιστα θα διεξαχθεί και επίσημο παιχνίδι (με διαιτητές) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδας της Γένοβα.

Τα οχτάλεπτα: 0-6, 2-3, 1-3,0-5

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης) : Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Πούρος, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Φωτεινάκης, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Γαλάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 4, Μαθιόπουλος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-9

Στα Χανιά ο Υδραϊκός επικράτησε με 9-8 του ΝΟΧ και έφτασε τις 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 (έχει ένα εξ' αναβολής).

Στο 3.13 της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικαστάσταση ο αθλητής Νο 5 (Αγιωργούσης) του ΝΟ Χανίων για βιαιοπραγία (αγκωνιά στο πρόσωπο αντιπάλου).

Τα οχτάλεπτα: 2-1, 2-2, 2-5, 2-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Τοτ 3, Αποστολάκης, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Κανδανολέων 1, Σπάχιτς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Αλμύρας 1, Μλπάνης, Γιάνκοβιτς, Φώσκολος 2, Άτζιτς, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 2, Παρτσόγλου, Τζόκας.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα