Βλαχόπουλος στο Gazzetta: «Όποιος και να έβαζε το τελευταίο πέναλτι θα ένιωθα το ίδιο, είμαι παίκτης των ασίστ» (vid)

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στο Gazzetta για την πρόκριση της Νόβι

bet365

Ο Άγγλελος Βλαχόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι που έστειλε τη Νόβι Μπέογκραντ στον τελικό του Final 8, ωστόσο δηλώνει στο Gazzetta...λάτρης των ασίστ! Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Η Νόβι Μπέογκραντ είναι η πρώτη ομάδα του τελικού στο Final 8 του Champions League του Βελιγραδίου! Οι Σέρβοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως κατάφεραν να αντιδράσουν και με το 8-8 να στείλουν το παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι.

Εκεί, ο Άγγελος Βλαχόπουλος των 3 ασίστ και του ενός γκολ στον αγώνα με τους Ισπανούς, κλήθηκε να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι, ευστόχησε και έδωσε στην ομάδα του το χρυσό εισιτήριο. Παρόλα αυτά, στο Gazzetta εξομολογείται πως παραμένει παίκτης των ασίστ και πως η πίστη ήταν εκείνη που έφερε τη Νόβι στον δεύτερο τελικό σε ισάριθμες σεζόν!

«Η πίστη! Βρισκόμασταν πίσω αν δεν κάνω λάθος, 4-1 ή 5-2. Το έχω ξαναζήσει αυτό με τον Ολυμπιακό το 2016... Και εκεί ήμασταν τέσσερα γκολ πίσω αρχές της δεύτερης περιόδου και κερδίσαμε το ματς. Το θέμα είναι να πιστεύεις στις δυνατότητές σου. Σφίξαμε λίγο παραπάνω την άμυνα, τους παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες προσπάθειες από τη Μπαρτσελονέτα και ξέραμε ότι σιγά-σιγά θα βάλουμε τα γκολ στην επίθεση και θα κλείσει η διαφορά.

Από εκεί και πέρα, πήγαμε στα πέναλτι, νομίζω ήμασταν πιο αποφασιστικοί, έχουμε καλύτερους σουτέρ και πήραμε τη νίκη» δήλωσε ο Έλληνας άσσος.

Την προηγούμενη φορά σε ρώτησε πώς το βιώνεις ως αρχηγός. Τώρα θα σε ρωτήσω πώς είναι να βάζεις το τελευταίο πέναλτι για την ομάδα σου... «Να σου πω την αλήθεια δεν τα σκέφτομαι αυτά, δεν με απασχολεί. Είμαι κυρίως άνθρωπος και παίκτης των ασίστ. Μου αρέσει να βάζουν οι συμπαίκτες μου γκολ γιατί έτσι χαιρόμαστε παραπάνω και πιο πολλά άτομα από το να πάρω εγώ την μπάλα και να βάλω ένα γκολ. Οπότε μου αρέσει και αυτό. Όποιος και να έβαζε το πέναλτι θα είχα τα ίδια συναισθήματα, ίσως να ήμουν και πιο χαρούμενος».

Καμία προτίμηση για το ζευγάρι σας; «Νομίζω η Προ Ρέκο έχει τις πιθανότητες. Η Βουλιαγμένη έχει κάνει ήδη πολύ μεγάλη υπέρβαση. Είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αλλά η Προ Ρέκο είναι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο πόλο όλη τη σεζόν και θα είναι πολύ δύσκολο για τη Βουλιαγμένη να προκριθεί».

 

Τελευταία Νέα