Ο Βλαχόπουλος έστειλε τη Νόβι Μπέογκραντ στον τελικό του Champions League

O Αγγελος Βλαχόπουλος αρχηγός της Νόβι Μπέογκραντ

bet365

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Νόβι Μπέογκραντ κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, με δικό του γκολ έστειλε τον ημιτελικό στα πέναλτι και ευστοχώντας στο καθοριστικό η σερβική ομάδα με συνολικό σκορ 12-10 θα είναι στον τελικό του Champions League

Mε ήρωα τον Άγγελο Βλαχόπουλο η Νόβι Μπέογκραντ για δεύτεη διαδοχική σεζόν θα διεκδικήσει στο σπίτι της τον τίτλο του Champions League.

O διεθνής περιφερειακός και αρχηγός της σερβικής ομάδας ευστοχώντας στο κρίσιμο πέναλτι στη «ρωσική» ρουλέτα σφράγισε την πρόκριση για τη Νόβι Μπέογκραντ επί της Μπαρτσελονέτα, που με συνολικό σκορ 12-10 (4-2 πέναλτι) εξασφάλισε την πρόκριση από τον πρώτο δραματικό ημιτελικό του Final 8 του Βελιγραδίου.

Η Νόβι Μπέογκραντ έκλεισε πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό το βράδυ του Σαββάτου (3/6, 22:00) και εκεί περιμένει μια εκ των Βουλιαγμένης και Προ Ρέκο για να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της στο Champions League. Αν περάσει η Προ Ρέκο τότε θα έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού, ξανά στο Βελιγράδι, όταν η ιταλική ομάδα πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι.

Στον ημιτελικό με την Μπαρτσελονέτα, ο Άγγελος Βλαχόπουλος, πήγε να γίνει ο ήρωας της τελευταίας στιγμής στην κανονική διάρκεια. Αρχικά ισοφάρισε 8-8 με γκολ στον παραπάνω και στην εκπνοή του αγώνα, με σουτ από τα δεξιά, είδε την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Αγκίρε.

Ο αρχηγός και ο οργανωτής του παιχνιδιού της Νόβι Μπέογκραντ, είχε όλες (τρεις) τις ασίστ για την ομάδα του. Σημαντική και η συνεισφορά του Δημήτρη Σκουμπάκη (ένα γκολ) στην άμυνα.

Η Μπαρτσελονέτα προηγήθηκε 4-1 και 5-2 στο β' οκτάλεπτο, όμως η Νόβι Μπέογκραντ προσπέρασε 6-5 (2:53 γ' οκτάλεπτου) και μετά έγινε... χαμός.
Ο Φελίπε Περόνε με γκολ στην κόντρα έκανε το 8-7 για την πρωταθλήτρια Ισπανίας στα 4:10 πριν από το τέλος, πριν αναλάβει δράση ο Βλαχόπουλος.


Τα πέναλτι
Περόνε 1-0
Ντράσοβιτς 1-1
Μουνάριθ Δοκάρι
Γρανάδος 1-2
Λαρούμπε 2-2
Στραχ. Ράσοβιτς 2-3
Παβιγιάρ Απόκρουση Φιλίποβιτς
Βλαχόπουλος 2-4

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 1-4, 2-1.
Τα πέναλτι: 2-4

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Μάτκοβιτς 1, Μουνάριθ 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 3, Παβιλάρντ, Φερνάντεζ, Ταχούγι, Περόνε 3, Μπιέλ, Μπούστος, Πόρτερ.

Νόβι Μπέογκραντ (Ζίφκο Γκότσιτς): Φιλίποβιτς, Στραχίνια Ράσοβιτς 2, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 2, Βούτσινιτς, Πιγιέτλοβιτς 2, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς 1, Πέρκοβιτς, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης 1, Βίκτορ Ράσοβιτς, Φερνάντεζ.

 

Τελευταία Νέα