Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Δεν μας αξίζει να είμαστε απογοητευμένοι, βρήκαμε το πάθος και την ενέργεια που μας έλειπε»

Ο Γενηδουνιάς στο Gazzetta

bet365

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μοιράζεται τις σκέψεις του μέσω του Gazzetta για τους αγώνες κατάταξης μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με τη Γιουγκ. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το όνειρο του τίτλου στην επιστροφή του στο Final 8 του Champions League και με την ήττα από τη Νόβι Μπέογκραντ στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης πέρασε στους αγώνες κατάταξης.

Κόντρα στη Γιουγκ το μεσημέρι της Πέμπτης (01/06) πήρε πολύ καλό βαθμό τόσο στον παίκτη παραπάνω, όσο και στο κομμάτι της άμυνας, στοιχεία που τον πλήγωσαν στον προημιτελικό. Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μιλά στο Gazzetta λίγο μετά το εν λόγω ματς και στέκεται στα αποθέματα πάθους που χρησιμοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» για αυτό το αποτέλεσμα. Η σκέψη του για την αξία του συλλόγου και των συμπαικτών του, όσο και για την εικόνα που τους αδίκησε.

«Εντάξει σίγουρα μετά το χθεσινό υπήρχε μία απογοήτευση, παρόλα αυτά μπήκαμε στον αγώνα με στόχο να διεκδικήσουμε τη νίκη και την 5η θέση αύριο, γιατί ο σύλλογος και κάθε ένας ατομικά στην ομάδα μας δεν αξίζει να βγει ούτε έδβομος ούτε όγδοος. Κατά τη γνώμη μου ούτε πέμπτοι και έκτοι. Όμως αποτύχαμε στον προημιτελικό. Ξεκινήσαμε το σημερινό παιχνίδι, με ένα στόχο... το θετικό αποτέλεσμα. Καταφέραμε με πολύ καλές άμυνες και καλές επιλογές στην επίθεση να πάρουμε μία ευρεία νίκη ενάντια ενός συνόλου νεαρού με αρκετές απουσίες. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας και έχουμε ακόμη έναν αγώνα αύριο!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Ακόμη και σήμερα δεν πιστεύω ότι η Νόβι είναι καλύτερη από εμάς»

Στη συνέχεια, σχολίασε το πώς κρίνει το γεγονός πώς τα κομμάτια του παιχνιδιού που στοίχισαν το αποτέλεσμα κόντρα στη Νόβι, λειτούργησαν ως "όπλο" μία ημέρα αργότερα. «Δεν συγκρίνεται η μία ομάδα με την άλλη, αλλά όπως είπα και λίγο νωρίτερα αυτό που μας έλειπε χθες ήταν το πάθος μας και η ενέργεια. Νομίζω αυτά τα στοιχεία είναι η διαφορά. Ακόμη και σήμερα δεν πιστεύω ότι η Νόβι Μπέογκραντ είναι καλύτερη από εμάς. Παρόλα αυτά είχαν ό,τι μας έλειψε, αυτό το πάθος. Έπαιξαν εντός έδρας, το έδειξαν, το ήθελαν πιο πολύ από ό,τι φαίνεται και μας κερδίσανε»

Τί μπορεί να άλλαξε στη δική σου ομιλία λίγο πριν το παιχνίδι για να βρεθεί αυτή η ενέργεια; «Ακριβώς ό,τι είπα πριν λίγο. Για την αξία του συλλόγου και την αξία του κάθε συμπαίκτη μου και τη δική μου. Δεν μας αξίζει να είμαστε απογοητευμένοι και να πάμε να παίξουμε για το 7-8. Έπρεπε να βρούμε κάποιο κίνητρο για να παρουσιαστούμε σοβαροί με τη Γιουγκ»

Όσο για το επόμενο παιχνίδι, ο Γενηδουνιάς είπε:«Ένα ακόμη παιχνίδι. Μικρής σημασίας στο τέλος της ημέρας, αλλά θέλουμε να κλείσουμε το τουρνουά με μία νίκη»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα