Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο απέναντι στη Βουλιαγμένη στα ημιτελικά του Champions League, το πρόγραμμα της Πέμπτης

Η Προ Ρέκο στα ημιτελικά του Champions League

bet365

H Προ Ρέκο νίκησε τη Φερεντσβάρος με 8-4 και η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα είναι η αντίπαλος της Βουλιαγμένης στα ημιτελικά του Champions League στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Η Προ Ρέκο ήταν το φαβορί και το απέδειξε απέναντι στη Φερεντσβάρος, η πρωταθλήτρια Ιταλίας νίκησε με 8-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Η Προ Ρέκο, πολυνίκης στο θεσμό με 10 κατακτήσεις, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Πέμπτης (1/6, 21:00) την εκπληκτική Βουλιαγμένη.

Η ιταλική ομάδα στο δρόμο για την 3η συνεχόμενη κατάκτηση του Champions League, δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης στη Φερεντσβάρος.

Με σήμα κατατεθέν την αμυντική λειτουργία, η Προ Ρέκο προηγήθηκε 5-2 στο πρώτο ημίχρονο και όταν η ουγγρική ομάδα μείωσε 5-4, τα δύο γκολ από τον Μαγυάρο, Γκέργκο Ζάλανκι έφεραν το σκορ στο 7-4 και όλα μετά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 2-2, 1-0.

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Ζάλανκι 2, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 2, Φοντέλι 1, Ν. Πρεστσούτι 1, Ετσενίκε, Ίβοβιτς, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ 1, Νέγκρι.

Φερεντσβάρος (Ζολτ Βάργκα): Ζάκονι, Μόλναρ, Πολ, Μερκούλοφ 2, Αργυρόπουλος, Νάγκι, Φέκετε 1, Βιγκβάρι 1, Νέμετ, Βάργκα, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.


Το πρόγραμμα της Πέμπτης

(Σε ώρες Ελλάδας)

Για θέσεις 5-8
16:30 Γιουγκ-Ολυμπιακός

Ημιτελικός
18:00 Μπαρτσελονέτα - Νόβι Μπέογκραντ

Θέσεις 5-8
19:30 Μπρέσια - Φερεντσβάρος

Ημιτελικός
21:00 Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο

 

Τελευταία Νέα