Βάσας - Πανιώνιος 12-6: Ήττα στη Βουδαπέστη και αποκλεισμός στα ημιτελικά του Εuro Cup

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βάσας στα ημιτελικά του Euro Cup

bet365

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε την υπέρβαση απέναντι στη Βάσας, ηττήθηκε με 12-6 και έμεινε εκτός των τελικών στο Euro Cup.

Το όνειρο του Πανιώνιου για παρουσία σε έναν τρίτο ευρωπαϊκό τελικό «έσβησε» στη Βουδαπέστη, η Βάσας δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, νίκησε με 12-6, ανέτρεψε την ήττα με 9-8 στη Νέα Σμύρνη και πέρασε στους διπλούς τελικούς της διοργάνωσης.

Η ουγγρική ομάδα κατάφερε να απενεργοποιήσει τα κύρια επιθετικά όπλα του Πανιώνιου (Γούνας, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε) και αυτό φάνηκε στο νερό.

Ο Πανιώνιος στο πρώτο μισό πέτυχε δύο μόλις γκολ με τον Παύλο Μουρατίδη για το 1-1 και το 6-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. H Βάσας διατήρησε τη διαφορά στα πέντε γκολ στο 3ο οκτάλεπτο (8-3, 9-4) και χωρίς να απειληθεί έφθασε στο τελικό 12-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-2, 3-2

Βάσας (Σλόμπονταν Νίκιτς): Μίτροβιτς, Μπργκούλιαν, Ζερινβάρι, Ραντζέλοβιτς 2, Κόναρικ 1, Μέζεϊ, Σιμόν, Νεγκάεφ 3, Ερντελι, Μπάτορι
3, Μπέντο, Σελντμάγερ 3, Μίζεϊ.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπάκος, Γούνας, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

Πρόκριση για τη Σαβόνα με γκολ από τον τερματοφύλακα

Αντίθετα σε θρίλερ εξελίχθηκε η πρόκριση στο άλλο ημιτελικό ζευγάρι και την ιταλική κόντρα. Η Σαβόνα νίκησε την Τεργέστη 13-12 και σε συνδυασμό με το 9-9 στο πρώτο παιχνίδι πήρε την πρόκριση. Το γκολ-πρόκρισης για τη Σαβόνα πέτυχε από μακρινλή απόσταση ο τερματοφύλακας Τζανμάρκο Νικόζια.

H Σαβόνα επιστρέφει σε ευρωπαϊκό τελικό μετά τις δύο σερί κατακτήσεις του Len Trophy, νυν Euro Cup, επί του Πανιώνιου το 2011 και της Σαμπαντέλ το 2012.

 

Τελευταία Νέα