H Γιουγκ πήρε πλεονέκτημα για το Final 8, νίκες για τους Έλληνες στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
H Γιουγκ πήρε πλεονέκτημα για το Final 8, νίκες για τους Έλληνες στο Champions League

bet365

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ πέτυχε την πιο σημαντική νίκη στηνη 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου στο Champions League, τι έκαναν οι Έλληνες.

Τα φαβορί έστω και δύσκολα συνέχισαν με νίκες στην 7η αγωνιστική του Β' Ομίλου του Champions League, όπου σιγά σιγά ξεκαθαρίζει και η 4η θέση που οδηγεί στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Κερδισμένη της αγωνιστικής η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, που πέρασε πολύ δύσκολα από την έδρα της Σπαντάου Βερολίνου, με 13-12. Με τον Κάκαρη να σημειώνει ένα γκολ, η κροατική ομάδα καθάρισε τη νίκη με τρία σερί γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο. Έτσι εδραιώθηκε στην 4η θέση, αφήνοντας στους έξι βαθμούς τη Σπαντάου, που προπονεί ο Σάκης Κεχαγιάς και πέντε την Όρβοσι.

Η τελευταία ηττήθηκε στην έδρα της από τη Φερεντσβάρος με 16-12 στην ουγγρική κόντρα. Ο Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης είχε τρία γκολ σε τέσσερα σουτ για τους νικητές.

Σημαντική εκτός έδρας σημείωσε η Νόβι Μπέογκραντ επί της ισπανικής Σαμπαντέλ, με τους Βλαχόπουλο και Σκουμπάκη να πετυχαίνουν από ένα γκολ για τη σερβική ομάδα.

Με την ολοκλήρωση του α' γύρου η Μπρέσια παραμένει σταθερά στην 1η θέση, μετά το εύκολο πέρασμα από τη Μασσαλία με 13-5..

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Σπαντάου (Γερμανία) – Γιουγκ (Κροατία) 11-12
Σαμπαντέλ (Ισπανία) – Νόβι Μπέοκγραντ (Σερβία) 6-8
Μαρσέιγ (Γαλλία) – Μπρέσια (Ιταλία) 5-13
Όρβοσι (Ουγγαρία) – Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 12-16

Η βαθμολογία
(7η αγωνιστική)

1.Μπρέσια 18
2.Νόβι Μπέογκραντ 15
3.Φερεντσβάρος 15
4.Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 11
-----------------------------------------
5.Όρβοσι 6
6.Σπαντάου Βερολίνου 5
7.Σαμπαντέλ 4
8.Μαρσέιγ 4

 

Τελευταία Νέα