Μαλακατές στο Gazzetta: «Με σταθερά βήματα να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή»

Δημήτρης Ντζάνης
Μαλακατές στο Gazzetta: «Με σταθερά βήματα να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή»

bet365

«Το όραμά μας είναι ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ» δήλωσε στο Gazzetta ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, μετά την πρόκριση της ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αποστολή - Πάτρα: Δ. Ντζάνης

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε έναν ακόμα στόχο μέσα στη σεζόν, με τη νίκη επί του Εθνικού 6-5 προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πανηγύρισαν στο τέλος του ημιτελικού μαζί με τους 30 περίπου οπαδούς τους που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας.

Σε μια άκρη της πισίνας ο Τάκης Μαλακατές να απολαμβάνει τις στιγμές, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να δηλώνει στο Gazzetta: «Για εμάς η φετινή πορεία της ομάδας δεν είναι έκπληξη. Από την αρχή της σεζόν είπαμε να κάνουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό και στο πόλο.

Στο Κύπελλο πετύχαμε τον στόχο μας, απομένει να δούμε και την πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, για να δούμε συνολικά τι έχουμε πετύχει.

Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά, ο στόχος μας είναι με σταθερά βήματα να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Το όραμά μας είναι ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί σε όλα τα σπορ».

 

Τελευταία Νέα