H Φερεντσβάρος με κορυφαίο τον Αργυρόπουλο νίκησε τη Νόβι Μπέογκραντ για το Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
H Φερεντσβάρος με κορυφαίο τον Αργυρόπουλο νίκησε τη Νόβι Μπέογκραντ για το Champions League

bet365

Με τον Στέλιο Αργυρόπουλο να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης η Φερεντσβάρος νίκησε τη Νόβι Μπέογκραντ με 14-12 για το Champions League, απόντες για τη σερβική ομάδα οι Βλαχόπουλος και Σκουμπάκης.

Mε τον Στέλιο Αργυρόπουλο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, να έχει ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ και να αναδεικνύεται ως ο MVP του αγώνα, η Φερεντσβάρος νίκησε τη Νόβι Μπέογκραντ με 14-12 στη Βουδαπέστη, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για τον Β’ Όμιλο του Champions League.

H ομάδα του Βελιγραδίου ταξίδεψε στην Ουγγαρία με 11 παίκτες εξ αιτίας ιώσεων και προβλημάτων τραυματισμών, μεταξύ των οποίων οι Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης.

water polo champions league

Η Μπρέσια νικώντας τη Σπαντάου στο Βερολίνο με 16-10 και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Νόβι Μπέογκραντ πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη Βουδαπέστη η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με γκολ των Φάτοβιτς και Γιόκοβιτς στα τελευταία 2,5 λεπτά πήρε την ισοπαλία από την Όρβοσι με 9-9 και διατηρήθηκε στην 4η θέση του ομίλου. Ο Κωνσταντίνος Κάκαρης σημείωσε ένα γκολ για την κροατική ομάδα.

Τα αποτελέσματα

Σπαντάου Βερολίνου - Μπρέσια 10-16
Φερεντσβάρος - Νόβι Μπέογκραντ 14-12
Σαμπαντέλ - Μαρσέιγ 13-11
Όρβοσι - Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 9-9

Η βαθμολογία
(6η αγωνιστική)

1. Μπρέσια 15
2.Νόβι Μπέογκραντ 13
3.Φερεντσβάρος 12
4.Γιουγκ 8
-------------------------
5.Όρβοσι 6
6.Σπαντάου 5
7. Σαμπαντέλ 4
8. Μαρσέιγ 4

Η 7η αγωνιστική (8/2)
Σπαντάου-Γιουγκ
Σαμπαντέλ-Νόβι Μπέογκραντ
Μαρσέιγ-Μπρέσια
Ορβοσι-Φερεντσβάρος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα