Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Ντζάνης
Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στον Ολυμπιακό»

bet365

Σε λιγότερο από 12 μήνες στην παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ο Αλεξάνταρ Τσίριτς μετρά ήδη τέσσερις τίτλους, οι δύο εκ των οποίων ευρωπαϊκοί.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς σε μερικές εβδομάδας κλείνει έναν χρόνο στον Ολυμπιακό και ο Σέρβος τεχνικός με την κατάκτηση του Len Super Cup μετρά ήδη τέσσερις τίτλους με τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, καθώς στην περσινή σεζόν την οδήγησε στην κατάκτηση της Euro League και του νταμπλ στην Ελλάδα.


«Είμαστε χαρούμενοι, για ένα ακόμα επίτευγμα που πετύχαμε Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα, για αυτά τα κορίτσια, για αυτό τον σύλλογο. Ήταν ένας ωραίος τελικός εδώ, στη γεμάτη πισίνα του Πειραιά και πανηγυρίσαμε, μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού, έναν ακόμα τίτλο. Είναι ο έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος αυτής της ομάδας, είμαι ευτυχισμένος που ανήκω εδώ! Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίσουμε δυνατά για την επίτευξη όλων μας των στόχων» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.


«Έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος και το συναίσθημα είναι κάθε φορά μοναδικό. Είμαι περήφανη που είμαι μέλος σε μία τέτοια ομάδα, με τόση μεγάλη ποιότητα και σε κάθε παιχνίδι, δείχνουμε την ομαδικότητα μας, παίρνοντας τελικά αυτό που αξίζουμε» τόνισε από την πλευρά της η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου.

margarita plevritou

Η Ιωάννα Χυδηριώτη και η Στεφανία Σάντα μετακόμισαν το καλοκαίρι από τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά και άρχισαν τη συλλογή τροπαίων με τη νέα τους ομάδα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ειδικά όταν βλέπω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ζουν με πάθος το παιχνίδι και να τραγουδούν συνθήματα για εμάς! Είμαι σίγουρη ότι είναι έρχονται και άλλα τρόπαια! Είμαι ευτυχισμένη για αυτή την επιτυχία, ο πρώτος μου τίτλος στον Ολυμπιακό» είπε η Ιωάννα Χυδηριώτη.

xidirioti olympiacos

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όπως κάθε τελικός Ως νέο μέλος της ομάδας, νιώθω ευλογημένη που μπορώ να νιώσω τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου. Προσπαθήσαμε όλες πάρα πολύ, βρήκαμε τα γκολ στην επίθεση και τελικά, πήραμε την κούπα» συμπλήρωσε η Στεφανία Σάντα.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα