Μιλάνοβιτς: Επέλεξε τον Μάρκο Μπίγιατς ως κορυφαίο παίκτη της χρονιάς

Newsroom
Μιλάνοβιτς: Επέλεξε τον Μάρκο Μπίγιατς ως κορυφαίο παίκτη της χρονιάς

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επέλεξε ως πρώτη επιλογή τον Κροάτη τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» Μάρκο Μπίγιατς στο Top5 των κορυφαίων της χρονιάς.

Ο Ικγόρ Μιλάνοβιτς κλήθηκε από την ιστοσελίδα total-waterpolo.com να επιλέξει το Top 5 των παικτών για το 2022 και ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού διάλεξε στο Νο.1 τον παίκτη του στους «ερυθρόλευκους» Μάρκο Μπίγιατς.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν η πρώτη επιλοgή για τον Μιλάνοβιτς, που συμπεριέλαβε ακόμα στο Top5 δύο Σέρβους, έναν Ισπανό και έναν Ιταλό.

Οι επιλογές του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και πώς τις δικαιολογεί


Νο.1 Μάρκο Μπίγιατς (Κροατία - Σύλλογος: Ολυμπιακός)
«Ο Μπίγιατς ήταν εξαιρετικός στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ και είχε μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της Κροατίας και στο στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

bijac

2.Ντούσαν Μάντιτς (Σερβία - Σύλλογος: Νόβι Μπέογκραντ)
«Υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Την τελευταία σεζόν, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα της Νόβι Μπέογκραντ»

3.Νίκολα Γιάκσιτς (Σερβία - Σύλλογος: Νόβι Μπέογκραντ)
«Στυλοβάτης στην άμυνα, που παίζει άριστα στην επίθεση. Η εμφάνισή του στον τελικό του Champions League ήταν εξαιρετική».

4.Φελίπε Περόνε (Ισπανία - Σύλλογος: Μπαρτσελονέτα)
«Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Ισπανίας στο χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο χάλκινο στο ευρωπαϊκό».

Di Fulvio

5.Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο (Ιταλία - Σύλλογος: Προ Ρέκο)
«Έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν με την Προ Ρέκο και την κατάκτηση του Champions League, έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο με την εθνική του ομάδα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα