Iγκόρ Μιλάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Champions League»

Δημήτρης Ντζάνης
Iγκόρ Μιλάνοβιτς στο Gazzetta: «Ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Champions League»

bet365

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς απαντώντας σε ερώτηση του Gazzetta για τον μεγάλο στόχο της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, δήλωσε ξεκάθαρα «στόχος είναι να κατακτήσουμε το Champions League.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είναι ένας χαμογελαστός άνθρωπος, το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που τον συναντάς.
Ο 57χρονος Σέρβος τεχνικός, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, ήρθε στον Ολυμπιακό, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στο τμήμα «ναυαρχίδα» του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Μιλάνοβιτς χαμογελαστός και άνετος στη media day της ομάδας στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, αρχικά γύρισε τον χρόνο 30 χρόνια πίσω.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Έχω πολλές ιστορίες από τον Ολυμπιακό, τότε που ήμουν παίκτης, καθώς το 1990-91 υπέγραψα για να έρθω στην ομάδα, όμως η Ομοσπονδία δεν άφησε τέσσερις ξένους τότε και εν τέλει, δεν τα κατάφερα. Έχω πολλούς φίλους εδώ, νιώθω σαν το σπίτι μου» τόνισε ο Σέρβος προπονητής, που την περασμένη σεζόν ανέλαβε μετά τον Ιανουάριο τη Νόβι Μπέογκραντ και την έφθασε μέχρι τον τελικό του Champions League, χάνοντας το τρόπαιο στα πέναλτι από την Προ Ρέκο.

Στον Ολυμπιακό η επιλογή Μιλάνοβιτς έχει σαν κύριο στόχο την επιστροφή στο Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι.

«Πρώτα από όλα, πρέπει να περάσουμε στο Final-8 του Champions League και βήμα-βήμα να παίρνουμε νίκες και αποτελέσματα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα, για να προκριθούμε, όλα είναι πιθανά. Απόλαυσα τη δουλειά έως τώρα, οι παίκτες δούλεψαν σοβαρά.

milanovic

Το ξεκίνημα στην Ευρώπη θα είναι σκληρό, έχουμε σκληρά παιχνίδια στην αρχή, πρώτο ματς με την Προ Ρέκο στις 15 Νοεμβρίου. Αρχίσαμε την προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι αμέσως μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ζερδεβάς είναι τραυματίας, θα ήταν καλύτερο να τον είχαμε από τώρα στην ομάδα. Ελπίζω όλοι να είναι υγιείς και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να περάσουμε στο Final-8 και μετά, είναι όλα πιθανά» είπε ο Μιλάνοβιτς.

Σε ερώτηση του Gazzetta για τον μεγαλύτερο στόχο του ίδιου και του Ολυμπιακού κι αν χτίζει μια νέα ομάδα, μετά τη 10ετή παρουσία του Θοδωρή Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς δήλωσε: «Ο φίλος μου ο Βλάχος ήταν εδώ 10 χρόνια, θέλω να τον αντικαταστήσω επάξια, θέλω να βάλω κάποιες δικές μου ιδέες. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το Champions League. H ομάδα είναι πολύ ισχυρή σε κάθε θέση, κανένας δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, σε κάθε θέση έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μέχρι τώρα, από το επίπεδο που είμαστε. Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή, θα είμαστε έτοιμοι όταν χρειαστεί».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα