Ο Εθνικός 15-10 τη Μιλούζ, με τέσσερις ομάδες η Ελλάδα στις «16» του Champions League!

Newsroom
Ο Εθνικός 15-10 τη Μιλούζ, με τέσσερις ομάδες η Ελλάδα στις «16» του Champions League!

bet365

Τεράστια νίκη ο Εθνικός επί της Μιλούζ με 15-10, θα μπει στην κληρωτίδα των «16» στο Champions League παρέα με τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη!

Ο Εθνικός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που θα συμμετέχει στις «16» του Champions League στο πόλο!

Οι κυανόλευκες κέρδισαν την Μιλούζ κι έτσι συνεχίζουν στον θεσμό μαζί με Ολυμπιακό, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη!

Η γαλλική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο η Κοντονή έδωσε προβάδισμα με 3-2 στον Εθνικό, που έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος 4-3. Ιδια εικόνα στο δεύτερο οκτάλεπτο, με την Μιλούζ να ισοφαρίζει σε 5-5 με την Λε Ρου, αλλά την ελληνική ομάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 7-5, με την Καραμπέτσου και την Μπενέκου να σκοράρουν.

Αυτά τα γκολ έδωσαν το έναυσμα για να «καθαρίσει» η ομάδα το ματς. Το σερί του 2-0 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, έγινε 6-0 στο τρίτο, με τον Εθνικό να έχει προβάδισμα με 11-5, με την Μπενέκου να διευρύνει το σκορ και ουσιαστικά να τελειώνει την πρόκριση στις «16» της διοργάνωσης πριν ξεκινήσει καν το τέταρτο οκτάλεπτο.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 0-4, 5-3

ΜΙΛΟΥΖ: Μανσέμπο, Λε Ρου 1, Μπατού 1, Φόργκακς 2, Ορτό 1, Αντρές, Μίχαλι 1, Μπουμπουμπασί 1, Βαν Ντάικ, Κρέτζμαν 3, Ράσπο, Ντολ, Εντγκερτον.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορισόβα 3, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Αντριους 2, Μπεκρή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα