Ο Εθνικός 15-10 τη Μιλούζ, με τέσσερις ομάδες η Ελλάδα στις «16» του Champions League!

Newsroom
Ο Εθνικός 15-10 τη Μιλούζ, με τέσσερις ομάδες η Ελλάδα στις «16» του Champions League!

bet365

Τεράστια νίκη ο Εθνικός επί της Μιλούζ με 15-10, θα μπει στην κληρωτίδα των «16» στο Champions League παρέα με τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη!

Ο Εθνικός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που θα συμμετέχει στις «16» του Champions League στο πόλο!

Οι κυανόλευκες κέρδισαν την Μιλούζ κι έτσι συνεχίζουν στον θεσμό μαζί με Ολυμπιακό, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη!

Η γαλλική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο η Κοντονή έδωσε προβάδισμα με 3-2 στον Εθνικό, που έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος 4-3. Ιδια εικόνα στο δεύτερο οκτάλεπτο, με την Μιλούζ να ισοφαρίζει σε 5-5 με την Λε Ρου, αλλά την ελληνική ομάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 7-5, με την Καραμπέτσου και την Μπενέκου να σκοράρουν.

Αυτά τα γκολ έδωσαν το έναυσμα για να «καθαρίσει» η ομάδα το ματς. Το σερί του 2-0 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, έγινε 6-0 στο τρίτο, με τον Εθνικό να έχει προβάδισμα με 11-5, με την Μπενέκου να διευρύνει το σκορ και ουσιαστικά να τελειώνει την πρόκριση στις «16» της διοργάνωσης πριν ξεκινήσει καν το τέταρτο οκτάλεπτο.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 0-4, 5-3

ΜΙΛΟΥΖ: Μανσέμπο, Λε Ρου 1, Μπατού 1, Φόργκακς 2, Ορτό 1, Αντρές, Μίχαλι 1, Μπουμπουμπασί 1, Βαν Ντάικ, Κρέτζμαν 3, Ράσπο, Ντολ, Εντγκερτον.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορισόβα 3, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Αντριους 2, Μπεκρή.

 

Τελευταία Νέα