Eθνικός: Νέα ήττα με Μιλούζ για την πρόκριση στο Champions League

Newsroom
Eθνικός: Νέα ήττα με Μιλούζ για την πρόκριση στο Champions League

bet365

Ο Εθνικός ηττήθηκε και από την Ντουναουιβάρος και απέναντι στη γηπεδούχο Μιλούζ θα παίξει το τελευταίο του χαρτί πρόκρισης στη φάση των «16» στο Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Ο Εθνικός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στον 4ο όμιλο της 1ης φάσης του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών στη Μιλούζ, αυτή τη φορά από την ουγγρική Ντουναουιβάρος με 13-8 και η πρόκριση στις «16» της διοργάνωσης θα παιχθεί το βράδυ του Σαββάτου (19/11, 21:30) κόντρα στη γηπεδούχο Μιλούζ.

Η ελληνική ομάδα μετά τη Ρόμα έχασε καθαρά και από την Ντουναουιβάρος, την ομάδα απέναντι στην οποία τον Μάρτιο κατέκτησε το Len Trophy, μένοντας στους 3β. και ο αγώνας με τη Μιλούζ είναι ο τελευταίος της στον όμιλο. Η Μιλούζ σε δύο παιχνίδια έχει επίσης 3β., επομένως η ομάδα που θα νικήσει θα ακολουθήσει τη Ρόμα και την Ντουναουιβάρος στην επόμενη φάση.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ανάμεσα στον Εθνικό και τη Μιλούζ, η γαλλική ομάδα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στη Ρόμα την Κυριακή (20/11, 12:30) να αποσπάσει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, για να πάρει την πρόκριση.


Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 2-4, 2-4

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 1, Μπέτα, Κοντονή 2, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ι. Μπενέκου, Άντριους 1, Μπεκρή.

Ντουναουιβάρος: Ντόμπι 2, Χόρβατ 1, Μαγιού 2, Γκάρντα 2, Μούσκι 5, Σουμέγκι 1.

 

Τελευταία Νέα