Eθνικός: Νέα ήττα με Μιλούζ για την πρόκριση στο Champions League

Newsroom
Eθνικός: Νέα ήττα με Μιλούζ για την πρόκριση στο Champions League

bet365

Ο Εθνικός ηττήθηκε και από την Ντουναουιβάρος και απέναντι στη γηπεδούχο Μιλούζ θα παίξει το τελευταίο του χαρτί πρόκρισης στη φάση των «16» στο Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Ο Εθνικός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στον 4ο όμιλο της 1ης φάσης του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών στη Μιλούζ, αυτή τη φορά από την ουγγρική Ντουναουιβάρος με 13-8 και η πρόκριση στις «16» της διοργάνωσης θα παιχθεί το βράδυ του Σαββάτου (19/11, 21:30) κόντρα στη γηπεδούχο Μιλούζ.

Η ελληνική ομάδα μετά τη Ρόμα έχασε καθαρά και από την Ντουναουιβάρος, την ομάδα απέναντι στην οποία τον Μάρτιο κατέκτησε το Len Trophy, μένοντας στους 3β. και ο αγώνας με τη Μιλούζ είναι ο τελευταίος της στον όμιλο. Η Μιλούζ σε δύο παιχνίδια έχει επίσης 3β., επομένως η ομάδα που θα νικήσει θα ακολουθήσει τη Ρόμα και την Ντουναουιβάρος στην επόμενη φάση.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ανάμεσα στον Εθνικό και τη Μιλούζ, η γαλλική ομάδα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στη Ρόμα την Κυριακή (20/11, 12:30) να αποσπάσει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, για να πάρει την πρόκριση.


Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 2-4, 2-4

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 1, Μπέτα, Κοντονή 2, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκ. Μπενέκου 1, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ι. Μπενέκου, Άντριους 1, Μπεκρή.

Ντουναουιβάρος: Ντόμπι 2, Χόρβατ 1, Μαγιού 2, Γκάρντα 2, Μούσκι 5, Σουμέγκι 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα