Εθνικός: Η αναγκαία νίκη επί της Σπαντάου στο Champions League

Newsroom
Εθνικός: Η αναγκαία νίκη επί της Σπαντάου στο Champions League

bet365

Απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του 4ου ομίλου, τη Σπαντάου Βερολίνου, ο Εθνικός πέτυχε την αναγκαία νίκη με 20-6 και το Σάββατο θα παίξει για την πρόκριση στη φάση των «16» στο Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών.

Mετά την ήττα από τη Ρόμα, ο Εθνικός νίκησε τη Σπαντάου Βερολίνου με 20-6 για την πρώτη και αναγκαία νίκη του στον 4ο όμιλο της α' φάσης του Champions League στην υδατοσφαίριση γυναικών, διατηρώντας τις ελπίδες του για πρόκριση στη φάση των «16» από τον όμιλο στη Μιλούζ.

Ο 4ος όμιλος ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/11), όμως ο Εθνικός τελειώνει τις υποχρεώσεις του το Σάββατο (19/11), παίζοντας με την ουγγρική Ντουναουιβάρος, (12:30) και τη γηπεδούχο Μιλούζ (21:30).

Να θυμίσουμε για τον Εθνικό πως τον Μάρτιο νικούσε την Ντουναουιβάρος στους διπλούς τελικούς του Len Trophy και κατακτούσε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-2, 7-4, 4-0

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα 2, Μπέτα 1, Κοντονή 4, Κατσίμπρη 1, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκ. Μπενέκου 5, Ρακιντζή, Κανετίδου, Ι. Μπενέκου, Άντριους 4, Μπεκρή.

Σπαντάου Βερολίνου: Κοχ 2, Μπουσαουερόβα 2, Χάουτον 2.


 

Τελευταία Νέα