Βουλιαγμένη: «Σφραγίζει» την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Βουλιαγμένη: «Σφραγίζει» την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

bet365

H Βουλιαγμένη φιλοξενεί τη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ και μετά το νικηφόρο 17-11 στο Παρίσι είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

H Βουλιαγμένη είναι έτοιμη να επιστρέψει έπειτα από εννέα χρόνια στη φάση των ομίλων του Champions League, έστω κι αν τώρα το σύστημα διεξαγωγής είναι τελείως διαφορετικό.

Οι «μπέμπηδες» υποδέχονται τη γαλλική Νουαζί Λε Σεκ με 17-11 στους επαναληπτικούς αγώνες των πλέι οφ, έχοντας ως παρακαταθήκη τη νίκη με 17-11 πριν από μια εβδομάδα στο Παρίσι.

Ο αγώνας δεν θα γίνει στη φυσική έδρα της Βουλιαγμένης, αλλά στο σύγχρονο κλειστό «Σεράφειο» κολυμβητήριο το Σάββατο (5/11, 16:00).

Εφόσον η Βουλιαγμένη περάσει τη γαλλική ομάδα θα βρεθεί στον Α’ όμιλο, εκεί όπου είναι ο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τους «μπέμπηδες» στις 24 Ιανουαρίου 2023 (6η αγωνιστική), ενώ ο αγώνας του β' γύρου θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου 2023 (9η αγωνιστική).

Ο Πανιώνιος με την Όρβοσι στη Νέα Σμύρνη

Αντίθετα οι όποιες ελπίδες είχε ο Πανιώνιος για πρόκριση στους ομίλους του Champions League βυθίστηκαν στη Βουδαπέστη μετά τη βαριά ήττα από την Όρβοσι με 17-7.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ουγγρική ομάδα το Σάββατο (5/11, 20:30), χωρίς τον τραυματία Σιν Σπούνερ, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με το μυαλό στην κλήρωση της φάσης των «16».
Στα άλλα δύο ζευγάρια των πλέι οφ η Μπρέσια υποδέχεται τη Βάσας (20:30), με την ιταλική ομάδα να έχει το υπέρ της 12-10 από τον αγώνα στην Ουγγαρία. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συνεχίσει στον Β΄ όμιλο.
Τέλος, η Γιαντράν Σπλιτ θα φιλοξενηθεί από την Οραντέα στη Ρουμανία, έχοντας νικήσει με 9-3 στον πρώτο αγώνα, με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση να πηγαίνει στον Α’ Όμιλο.
Οι τέσσερις χαμένες των πλέι οφ θα συμπληρώσουν τη 16άδα στο Euro Cup, με την κλήρωση να πραγματοποιείται τη Δευτέρα (7/11).

 

Τελευταία Νέα