Πανιώνιος: Ήττα με διαφορά 10 γκολ από την Όρβοσι για τα πλέι οφ του Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Πανιώνιος: Ήττα με διαφορά 10 γκολ από την Όρβοσι για τα πλέι οφ του Champions League

bet365

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Όρβοσι στη Βουδαπέστη με 17-7 για τα πλέι οφ του Champions League, με τον επαναληπτικό στη Νέα Σμύρνη να είναι τυπική διαδικασία.

Ο Πανιώνιος από την αρχή είχε δύσκολο έργο απέναντι στην ουγγρική Όρβοσι στις διπλές συναντήσεις για τα πλέι οφ του Champions League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνώρισε την ήττα με 17-7 στη Βουδαπέστη και ο επαναληπτικός στις 5 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της Αρτάκης, μπορεί να είναι μια τυπική διαδικασία, όμως απογοήτευση δεν χωρά στο νεανικό συγκρότημα που περνώντας από δύο προκριματικές φάσες και φθάνοντας στα πλέι οφ, πέτυχε μια υπέρβαση. Έτσι κι αλλιώς για τον Πανιώνιο υπάρχει ευρωπαϊκή συνέχεια, στη φάση των «16» του Euro Cup.

Με τέσσερα γκολ από τον Κρίζτιαν Μάνχερτζ η Όρβοσι προηγήθηκε 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια και οι άλλοι παίκτες της ουγγρικής ομάδας άρχισαν να βρίσκουν γκολ και η διαφορά προοδευτικά αύξανε σε βάρος της ελληνικής ομάδας.

Το ημίχρονο έκλεισε στο 9-4 και με σερί 3-0 η Όρβοσι προηγήθηκε 13-5 με την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου. Η διαφορά έφθασε στο 15-5, 6:54 πριν από το τέλος. Ο Πανιώνιος με τους Γούνα (4:48) και Καλαϊτζή (3:21) κατέβασε το σκορ στο 15-7, με τους γηπεδούχους να επανέρχονται στο +10, με το τελικό 17-7.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-3, 4-1, 4-2.

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Άνγκιαλ 2, Μάνχερτζ 7, Βάρναϊ, Σάλαμον, Τσατσόφκσι 1, Ντάλα 1, Τοθ, Βίγκβαρι 2, Μπούριαν 3, Μπούντσχου, Αράνι, Μπιστριτσάνι

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ 2, Καπετανάκης, Αναγνώστου.


Στα άλλα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ: Βάσας-Μπρέσια 10-12, Γιαντράν Σπλιτ-Οραντέα 9-3

 

Τελευταία Νέα