Ολυμπιακός: Ο Δαμίγος στην ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών των «ερυθρόλευκων»

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Δαμίγος στην ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών των «ερυθρόλευκων»

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Θοδωρή Δαμίγο, με τον 18χρονο τερματοφύλακα να έχει την ευκαιρία να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Στον Ολυμπιακό και στην ομάδα υδατοσφαίρισης επενδύουν στις ακαδημίες του συλλόγου και σε αυτό το πλαίσιο ο Θοδωρής Δαμίγος αποτελεί στέλεχος της ανδρικής ομάδας.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 8/9/2004), προέρχεται από την ακαδημία υδατοσφαίρισης του συλλόγου, και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ο Δαμίγος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας εφήβων στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021. Την προηγούμενη σεζόν (2020-21), αγωνίστηκε με υποσχετική στον ΓΣ Περιστερίου, ενώ το 2019-20, έπαιξε με τα τμήματα εφήβων και νέων Ανδρών του Ολυμπιακού. Την ενασχόλησή του με το πόλο την ξεκίνησε στον ΝΟ Βουλιαγμένης το 2016 και το 2017-19 φόρεσε το σκουφάκι του Πανιωνίου (Παίδων, Εφήβων).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και εγώ, πλέον, στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Γνωρίζω πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη να εκπροσωπείς έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης και ελπίζω, μέσα από τη σκληρή δουλειά, με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικο επιτελείο, να επιτύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

 

Τελευταία Νέα