Ολυμπιακός: Εκλεισε τον Δήμου

Newsroom
Ολυμπιακός: Εκλεισε τον Δήμου

bet365

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάκη Δήμου.

Γεμίζει το ρόστερ του ο Ολυμπιακός στο πόλο καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάκη Δήμου.

Ο 22χρονος διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο των πρωταθλητών, που πρόσθεσε έναν ακόμη ταλαντούχο παίκτη στην περιφέρεια.

Την τελευταία τριετία (2019-22), ο Τάκης Δήμου φορούσε το σκουφάκι του Πανιωνίου, με τον οποίο σκόραρε 87 γκολ σε 31 ματς την περσινή σεζόν, ενώ το 2018-19, έπαιξε στο Παλαιό Φάληρο.

Την ενασχόληση του με το πόλο την ξεκίνησε σε ηλικία επτά ετών από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, όπου αγωνίστηκε έως το 2018 (2016-18 στην ομάδα Ανδρών).

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της καλύτερης ομάδας της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που ανήκει αυτή η ομάδα» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως πολίστας του Ολυμπιακού ο Δήμου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα