Χειρουργήθηκαν με επιτυχία οι Φουντούλης και Ζερδεβάς

Newsroom
Χειρουργήθηκαν με επιτυχία οι Φουντούλης και Ζερδεβάς

bet365

Ο Γιάννης Φουντούλης και ο Μάνος Ζερδεβάς, μια ημέρα μετά την επιστροφή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, προχώρησαν στις χειρουργικές επεμβάσεις που θα τους στερήσουν την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκαν την Τρίτη (5/7), από τον χειρούργο ορθοπεδικό με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις Γιώργο Καραχάλιο, οι Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς.

Ο πρώτος, ταλαιπωρούνταν με χρόνιο πρόβλημα στον αντίχειρά του, αλλά παρόλα αυτά αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ενώ ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (μερική ρήξη τένοντα) στην διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στον προημιτελικό αγώνα με τις ΗΠΑ και απουσίασε τόσο από τον ημιτελικό με την Ιταλία, όσο και τον μικρό Τελικό με την Κροατία.

Τον όλο συντονισμό των ενεργειών για να χειρουργηθούν άμεσα τόσο ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, όσο και ο βασικός της τερματοφύλακας, είχε ο γιατρός της ΚΟΕ, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δύο χειρουργικών επεμβάσεων από τον εξαίρετο επιστήμονα και με μεγάλη εμπειρία κ. Καραχάλιο.

Τόσο ο Γιάννης Φουντούλης, όσο και ο Μάνος Ζερδεβάς θα ακολουθήσουν πλέον ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και για το λόγο αυτό θα απουσιάσουν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλονείται στο Σπλιτ (27/8 - 10/9).

 

Τελευταία Νέα