Εθνική Πόλο Ανδρών: Χωρίς Ζερδεβά και Φουντούλη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ

Εθνική Πόλο Ανδρών: Χωρίς Ζερδεβά και Φουντούλη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ

bet365

Ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης και ο Μάνος Ζερδεβάς θα απουσιάσουν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στο τέλος του καλοκαιριού στο Σπλιτ εξ αιτίας προβλημάτων τραυματισμού.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών γιορτάζει την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Με την επιστροφή στην Αθήνα και μετά τις απαραίτητες ανάσες, θα αρχίσει η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ (29 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου) και μπροστά σε αυτό το νέο στόχο ο Θοδωρής Βλάχος και ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, θα έχουν δύο απουσίες.

Ο Μάνος Ζερδεβάς και ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης θα απουσιάσουν από την προσπάθεια της εθνικής ομάδας να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς μετά τη ρήξη τένοντα στο δικέφαλο του αριστερού χεριού, ήταν δεδομένο πως δεν θα προλάβαινε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Για τον Γιάννη Φουντούλη, την απουσία του αποκάλυψε ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε πως ο 34χρονος αρχηγός θα χρειαστεί να προχωρήσει στον αντίχειρα και να δώσει λύση σε πρόβλημα που προϋπήρχε. Αντίθετα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, κάταγμα στη μύτη, σε 10 περίπου ημέρες θα είναι έτοιμος

«Ο Μάνος θα κάνει εγχείρηση και δεν θα είναι μαζί μας στο Σπλιτ. Ο Γιάννης θα κάνει επίσης επέμβαση στον αντίχειρα του χεριού του, παίζοντας με πρόβλημα σε όλο το Παγκόσμιο. Είχαμε συμφωνήσει, όλοι μαζί, να παίξει και να κάνει την επέμβαση αμέσως μετά. Ο Αλέξανδρος σε περίπου δέκα μέρες θα είναι εντάξει» είπε ο Βλάχος.

Η σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ότι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάθε ομάδα θα έχει στη σύνθεσή της από 15 παίκτες. Θα παίζουν οι 13 και πριν από κάθε αγώνα ο προπονητής θα έχει δικαίωμα να αλλάζει μέχρι δύο παίκτες.

 

Τελευταία Νέα