Καμμένου: «Η δήλωση για τα… φαντάσματα ήταν για το Προολυμπιακό τουρνουά» (vid)

Newsroom
Καμμένου: «Η δήλωση για τα… φαντάσματα ήταν για το Προολυμπιακό τουρνουά» (vid)

bet365

Εξηγήσεις έδωσε η Αλεξία Καμμένου για μία δήλωσή της που συζητήθηκε και αφορούσε προηγούμενα στελέχη της Εθνικής πόλο γυναικών.

Συγγνώμη ζήτησε η Αλεξία Καμμένου για την δήλωσή της για «φαντάσματα του παρελθόντος».

Η ομοσπονδιακή τεχνικός της ομάδας πόλο των γυναικών, μετά τη νίκη με τη Γαλλία αναφέρθηκε στην δήλωσή της στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ αγαπώ την εθνική. Ήμουν αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών. Η δήλωση για τα φαντάσματα του παρελθόντος ήταν καθαρά για το Προολυμπιακό τουρνουά και την ήττα από την Ολλανδία. Ζητώ συγνώμη. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την εθνική ομάδα και τιμώ όλες τις προηγούμενες παίκτριες και τους προπονητές»

Αναφορικά με την παρουσία της ομάδας στη Βουδαπέστη, σχολίασε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς μετράει το χιαστί παιχνίδι σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ο προημιτελικός. Εκεί κάναμε το κακό μας παιχνίδι. Δυστυχώς με την Ολλανδία δεν αποδώσαμε καλά. Θα τα δούμε όλα στη συνέχεια. Είμαι ευχαριστημένη από τα κορίτσια. Κάναμε 24 προπονήσεις συνολικά. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε προετοιμασία με άλλη ομάδα ενώ η απραξία μετά τον πρώτο γύρο, ίσως μας στοίχισε.

Έχουμε χρόνο για το Σπλιτ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Να πάμε καλά, να φανούμε ανταγωνιστικές, να πάμε ένα βήμα καλύτερα. Έχουμε χαμηλό μέσος όρος ηλικίας. Έχουμε στόχο να βρεθούμε στο Παρίσι. Είναι καλές παίκτριες. Ο βασικός στόχος σε κάθε διοργάνωση είναι να πηγαίνουμε καλύτερα. Να πατήσουμε στα πόδια μας και όταν έρθει η στιγμή να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να πάμε σαν φαβορί και όχι σαν αουτσάιντερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα