Αργυρόπουλος: Και με τη... βούλα στη Φερεντσβάρος

Αργυρόπουλος: Και με τη... βούλα στη Φερεντσβάρος

bet365

Όπως είχε γράψει το Gazzetta από τις 5 Απριλίου ο Στέλιος Αργυρόπουλος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη Φερεντσβάρος και σήμερα οι πρωταθλητές Ουγγαρίας ανακοίνωσαν τον 26χρονο διεθνή παίκτη.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος είναι και επίσημα παίκτης της Φερεντσβάρος, με τη διοίκηση της ουγγρικής ομάδας να παρουσιάζει σήμερα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα σε άνδρες και γυναίκες και ανάμεσά τους τον διεθνή παίκτη.

Πρώτο το Gazzetta από τις 5 Απριλίου σάς είχε ενημερώσει για τη συμφωνία του Αργυρόπουλου με τη Φερεντσβάρος, που αφήνει τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ως πρωταθλητής Κροατίας και στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας.

«Ο Στέλιος Αργυρόπουλος μπορεί να σκοράρει από οποιοδήποτε σημείο, αλλά και να δώσει σημαντικές λύσεις στην άμυνα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Φερεντσβάρος.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επίσης ανακοινώθηκαν ο Μπέντσε Βάργκα (έπαιζε δανεικός), ο 23χρονος αριστερόχειρας Βίκτορ Βάντοβις από τη Βάσας και ο 24χρονος Άνταμ Νάγκι από τη Ζόλνοκ.

Ηχηρές κινήσεις έκανε η Φερεντσβάρος και στη γυναικεία ομάδα, αποκτώντας τις Ντόρα Λεϊμέτερ και Γκρέτα Γκουρισάτι, βασικά στελέχη της εθνικής γυναικών.

 

Τελευταία Νέα