Στέλιος Αργυρόπουλος: Από τη Γιουγκ στη Φερεντσβάρος

Δημήτρης Ντζάνης
Στέλιος Αργυρόπουλος: Από τη Γιουγκ στη Φερεντσβάρος

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta, o Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην καριέρα του και από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ μετακομίζει στη Βουδαπέστη και τη Φερεντσβάρος.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης με τέσσερα γκολ ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής στο θριαμβευτικό 9-6 επί της Ουγγαρίας στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.


Οι Μαγυάροι της Φερεντσβάρος από πέρυσι ήθελαν τον 26χρονο διεθνή, που όμως από τον Ιούνιο του 2021 είχε ανακοινωθεί από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, όμως ο παίκτης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα μετακομίσει από τα παράλια της Αδριατικής στη Βουδαπέστη, για λογαριασμό της Φερεντσβάρος.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ

Με αποκλειστικές πληροφορίες του Gazzetta ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την ουγγρική ιστορική ομάδα, αποδεχόμενος την ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό μέρος και στο ρόλο που θα έχει σε αυτή. Μάλιστα ο παίκτης απέρριψε πρόταση της Προ Ρέκο, προτιμώντας τη Φερεντσβάρος, όπου θα δουλέψει υπό τις τεχνικές οδηγίες του Ζολτ Βάργκα.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, μαζί με τους Αλέξανδρο Παπαναστασίου και Κωνσταντίνο Κάκαρη πήραν την 3η θέση στo Final 4 της αδριατικής Λίγκας, εκεί όπου την πρώτη θέση κατέκτησε η Νόβι Μπέογκραντ, του Άγγελου Βλαχόπουλου.

Η Γιουγκ έχει εξασφαλίσει από την 3η θέση του Β' Ομίλου την παρουσία της στο Final 8 του Champions League. Όσον αφορά τη Φερεντσβάρος, το Σάββατο (9/4) φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Α' ομίλου.


 

Τελευταία Νέα