Κόλιανιν: Αποχωρεί από τη Βουλιαγμένη και το σενάριο για Ολυμπιακό

Κόλιανιν: Αποχωρεί από τη Βουλιαγμένη και το σενάριο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν αφήνει τη Βουλιαγμένη, το καλοκαίρι θα αγωνιστεί με την U18 της Κροατίας, τι λέει ο Κροάτης τεχνικός για τον Ολυμπιακό, η διοίκηση αποφασίζει άμεσα

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Βουλιαγμένη, με τον Κροάτη τεχνικό να γνωστοποιεί την απόφασή του σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, αμέσως μετά την ήττα στον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών στον Πειραιά.

«Είχα συμβόλαιο πέντε ετών, αλλά είναι καλύτερα να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα μου» είπε στο Gazzetta o Κροάτης τεχνικός. Ο Κόλιανιν υπήρξε παίκτης του Βλάχου στο Παλαιό Φάληρο και στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια θήτευσε για δύο χρόνια ως βοηθός του Θοδωρή Βλάχου στον Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας με τους «ερυθρόλευκους» το Champions League του 2018. Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αντικαθιστώντας τον Κώστα Λούδη στην τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης.


«Φεύγω με μια πίκρα πως δεν μπόρεσα να κατακτήσω μια κούπα με τη Βουλιαγμένη. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια παίξαμε τελικούς με τον Ολυμπιακό, δεν τα καταφέραμε. Ίσως και εγώ να μην ήμουν έτοιμος για να δώσω στη Βουλιαγμένη αυτό που χρειαζόταν. Φέτος η ομάδα δεν είχε παίξει πολλά παιχνίδια με πίεση, ο αποκλεισμός στην Ευρώπη δεν μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε δυνατά παιχνίδια και να είμαστε πιο έτοιμοι στους τελικούς με τον Ολυμπιακό» συνέχισε ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

«Ορφανή» μένει και η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό με την έτσι κι αλλιώς ειλημμένη απόφαση του Θοδωρή Βλάχου να συνεχίσει μόνο στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Το σενάριο για επιστροφή Κόλιανιν στον Ολυμπιακό έπαιξε αμέσως, με τον Κροάτη να λέει: «Είναι κάτι που δεν θα πρέπει να γίνει σε εμένα, το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα δουλέψω με την εθνική ομάδα under 18 της Κροατίας, θα είμαι στην Αθήνα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας».

H διοίκηση αποφασίζει άμεσα

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς από την πλευρά της διοίκησης θέλουν να κλείσει όσο πιο γρήγορα το θέμα, προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Με πληροφορίες του Gazzetta o Χρβόγιε Κόλιανιν είναι μέσα στους υποψήφιους προπονητές, όπως και ένας Έλληνας που έξανε εξαιρετική δουλειά αυτή την αγωνιστική περίοδο.

@Photo credits: eurokinissi
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα