Ολυμπιακός: Φαβορί στους τελικούς με τη Γλυφάδα

Newsroom
Ολυμπιακός: Φαβορί στους τελικούς με τη Γλυφάδα

bet365

Ο Ολυμπιακός και η Γλυφάδα μπαίνουν στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού βρίσκεται μπροστά σε ένα δεύτερο διαδοχικό τρεμπλ. Μετά την κατάκτηση της Euroleague στον Πειραιά και του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα οι «ερυθρόλευκες» οδεύουν ολοταχώς για τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Α1.

Ο πολυνίκης Ολυμπιακός πάει για το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το 9ο σερί, όχι όμως απέναντι στην αντίπαλο των 13 τελευταίων ετών τη Βουλιαγμένη, αλλά σε μια άλλη παραδοσιακή δύναμη της γυναικείας υδατοσφαίρισης, τη Γλυφάδα.


Η τελευταία νίκησε τη Βουλιαγμένη στους ημιτελικούς και βρίσκεται σε τελικούς έπειτα από 14 χρόνια. Για την ακρίβεια ο ΑΝΟΓ την περίοδο 2007-08 έφθανε στο 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας της μέσα από τελική φάση με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κανονικής περιόδου.

Ο πρώτος αγώνας των τελικών θα γίνει την Κυριακή (22/5, 15:00) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, στις 17 Απριλίου, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 14-7.

«Έχουμε μπει στη τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ο τελευταίος στόχος της φετινής σεζόν. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρεμπλ για δεύτερη διαδοχική χρόνια. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, αλλά με συγκέντρωση και σωστή διαχείριση του αγώνα, θα επιτύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, Χριστίνα Σιούτη.

«Γνωρίζουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού, δεν πετάμε στα σύννεφα. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, στο παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα μας χάσαμε δύσκολα 13-11, άγχος δεν υπάρχει, θα πάμε να χαρούμε τα παιχνίδια» δήλωσε στο Gazzetta η αρχηγός της Γλυφάδας, Τίνα Κοντογιάννη.

Το πρόγραμμα των τελικών

Κυριακή (22/5)

*Εθνικό Πειραιά 15:00 Ολυμπιακός-Γλυφάδα

Τρίτη (24/5)

*«Αντώνης Δημητρόπουλος» / ΑΝΟΓ 21:00 Γλυφάδα-Ολυμπιακός

Πέμπτη (26/5)

*Εθνικό Πειραιά 18:30 Ολυμπιακός-Γλυφάδα

Σάββατο (28/5) Αν χρειαστεί

*«Αντώνης Δημητρόπουλος» / ΑΝΟΓ 21:00 Γλυφάδα-Ολυμπιακός

Κυριακή (29/5) Αν χρειαστεί

*Εθνικό Πειραιά 19:30 Ολυμπιακός-Γλυφάδα

Την Κυριακή αρχίζει και η σειρά αγώνων για την 3η θέση ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Εθνικό, που κρίνεται στις δύο νίκες

Το πρόγραμμα

Κυριακή (22/5)

*Λαιμός 16:30 Βουλιαγμένη - Εθνικός


*Τρίτη (24/5)

*Εθνικό Πειραιά 19:30 Εθνικός-Βουλιαγμένη

Πέμπτη (26/5) Αν χρειαστεί

*Λαιμός Βουλιαγμένη - Εθνικός

 

Τελευταία Νέα