Ολυμπιακός: Μόνο νίκη κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: Μόνο νίκη κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νόβι Μπέογκραντ για το Champions League, ζητώντας τη νίκη, για να περιμένει μετά τα νέα από τη Βουδαπέστη.

Ο Ολυμπιακός καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Α' ομίλου στο Champions League για πρόκριση στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν σήμερα το απόγευμα τη σερβική Νόβι Μπέογκραντ στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά (16:45, ΕΡΤ Sports) και θέλουν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές νίκες, ελπίζοντας σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης στην τελική φάση.


Μετά την ήττα από τη Φερεντσβάρος στον Πειραιά, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα που θα διοργανώσει το Final 8 τον Ιούνιο, το τρίποντο θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για το υπόλοιπο της 13ης αγωνιστικής.

Κυρίως για τον αγώνα της Βουδαπέστης, όπου η Φερεντσβάρος με νίκη επί της σερβικής Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς εξασφαλίζει την πρόκριση, καθώς υπερτερεί του Ολυμπιακού στην ισοβαθμία.

Το πρόγραμμα στον Α' ομίλου κλείνει με ντέρμπι στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελονέτα υποδέχεται την Μπρέσια, με την ιταλική ομάδα να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Μαθηματικά ο Ολυμπιακός κυνηγά και τους πρωταθλητές Ισπανίας, που είναι στο +4 από τον Ολυμπιακό και έχουν και την ισοβαθμία.

ΝΤΕΝΕΣ ΒΑΡΓΚΑ


Χωρίς Βλαχόπουλο η Νόβι Μπέογκραντ, αμφίβολος ο Μάντιτς

Η Νόβι Μπέογκραντ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον Άγγελο Βλαχόπουλο (κάταγμα στη μύτη) και τον επίσης τραυματία Ντζόρτζε Βούτσινιτς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ντούσαν Μάντιτς.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, ο τελευταίος που θα δώσουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, για το Champions League. Μετά την εμφάνιση που είχαμε κόντρα στη Φερεντσβάρος θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας και να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στον Πειραιά. Η Νόβι Μπέογκραντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω, θα παίξουμε καλά και θα νικήσουμε» δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάρκο Μπίγιατς.

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ


Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Τετάρτη (20/4)
Ολυμπιακός-Νόβι Μπέογκραντ (16:45)
Ντιναμό Τιφλίδας-Γιαντράν Σπλιτ (20:00)
Φερεντσβάρος-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (20:00)
Μπαρτσελονέτα-Μπρέσια (21:15)

Η βαθμολογία
1.Μπρέσια 29
2.Νόβι Μπέογκραντ 23
3.Μπαρτσελονέτα 23
4.Φερεντσβάρος 22
----------------------------------
5.Ολυμπιακός 19
6.Ραντνίτσκι 13
7.Γιαντράν Σπλιτ 9
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0

 

Τελευταία Νέα