Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 8-10: Το Βελιγράδι πλέον απομακρύνθηκε

Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 8-10: Το Βελιγράδι πλέον απομακρύνθηκε

bet365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φερεντσβάρος και πλέον δεν κρατά στα χέρια του την πρόκριση στο Final 8 του Champions League.

Ο Ολυμπιακός στο καθοριστικό παιχνίδι ήταν κακός, ηττή8ηκε από τη Φερεντσβάρος με 10-8 και η πρόκριση στο Final 8 του Champions League του Βελιγραδίου απομακρύνεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» όχι απλά βγήκαν εκτός της 4άδας του ομίλου που οδηγεί στην τελική φάση, αλλά και πλέον δεν είναι αυτοί που ορίζουν την τύχη τους. Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του μαραθώνιου των 14 αγωνιστικών, η ουγγρική ομάδα όχι απλά ανέβηκε στην 4η θέση, στο +3 από τον Ολυμπιακό, αλλά πήρε υπέρ της και την ισοβαθμία, 9-9 ο αγώνας στη Βουδαπέστη. Η Φερεντσβάρος στις 20 Απριλίου υποδέχεται την αδιάφορη σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς και με απλή νίκη τσεκάρει το εισιτήριο για το Βελιγράδι.

Η Μπαρτσελονέτα, που νωρίτερα πήρε εύκολη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας με 18-4, πήγε στο +4 από τον Ολυμπιακό, έχοντας και αυτή υπέρ της την ισοβαθμία.
Στον Ολυμπιακό τι απομένει, να πάρει τα δύο παιχνίδια με τη Νόβι Μπέογκραντ στον Πειραιά και την Ντιναμό Τιφλίδας (11/5) στη Γεωργία, να φθάσει στους 25β. και να περιμένει γκέλες των Ούγγρων και των Ισπανών.


Τα παιχνίδια της Μπαρτσελονέτα: 13η αγωνιστική Μπρέσια (εντός), 14η Γιαντράν Σπλιτ (εκτός)
Τα παιχνίδια της Φερεντσβάρος: 13η αγωνιστική Ραντνίτσκι (εντός), 14η Μπρέσια (εντός)

Ολυμπιακός πόλο

Όλα χάθηκαν σε τρία λεπτά

Σε ένα νευρικό παιχνίδι, με τα πρώτα 8 γκολ να έρχονται στον παίκτη παραπάνω, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να απενεργοποιήσουν τον Φιλίποβιτς στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σέρβο σταρ να μην έχει καν σουτ.

Ο Φιλίποβιτς ανέλαβε δράση στο 3ο οκτάλεπτο, με δύο γκολ, εκεί όπου έγινε και η ζημιά για τον Ολυμπιακό: Ο Φιλίποβοτς ισοφάρισε 6-6 στα 3:36, στην επόμενη επίθεσή του κέρδισε αποβολή, με τους φιλοξενούμενους όχι απλά να κάνουν το κλέψιμο, αλλά να βγάζουν και κόντρα με λιγότερο και να κάνουν το 7-6 με τον Βέντελ Βιβγκάρι (3:02).
Ο Βόγκελ σταμάτησε τα σουτ από τους Γενηδουνιά και Κολόμβου, ο Μόλναρ έκανε το 8-6 (1:36) και ξανά ο Βιβγκάρι ολοκλήρωσε το καθοριστικό 3-0 για τη Φερεντσβάρος για το 9-6.

ΒΟΓΚΕΛ

Το άγχος έγινε σαν... βαρίδι στις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού, με τους φιλοξενούμενους να αντέχουν στην άμυνα. Ο Κολόμβος μείωσε σε 9-7 στα 2:06 και ο Φιλίποβιτς έφερε τον Ολυμπιακό στο -1, για το 9-8 στα 58''. Όμως ένας άλλος σπουδαίος αριστερόχειρας σκόρερ, ο Μάρτον Βάμος με το μοναδικό του γκολ έκανε το 10-8 στα 28'', τελειώνοντας τον αγώνα.

Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας έφθασαν στις τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία τους, έχοντας προβληματική εικόνα και με την Μπρέσια στον Πειραιά (5-8) και πριν από λίγες ημέρες με την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη (9-5).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Φερεντσβάρος ο τερματοφύλακας Σόμα Βόγκελ με 15/23 αποκρούσεις (65,2%), την ίδια στιγμή που στην απέναντι εστία ο Μάρκο Μπίγιατς είχε 4/13 (30,8) και ο Θοδωρής Βλάχος αντικατέστησε τον Κροάτη, Μάνο Ζερδεβά (2/3) πριν από την έναρξη της 4ης περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-5, 2-1


Ολυμπιακός (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος (Ζολτ Βάργκα): Ζάκονι, Γκάμπορ, Μόλναρ 2, Μερκούλοφ, Βάμος 1, Ούμποβιτς 1, Φεκέτε, Βιγκβάρι 3, Νέμετ 1, Ντένες Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Τα αποτελέσματα της 12η αγωνιστικής στον Α' Όμιλο

Μπαρτσελονέτα-Ντιναμό Τιφλίδας 18-4
Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 8-10
Μπρέσια-Ραντνίτκσι Κραγκούγεβατς 12-8
Νόβι Μπέογκραντ-Γιαντράν Σπλιτ 14-7

Η βαθμολογία
1.Μπρέσια 29
2.Νόβι Μπέογκραντ 23
3.Μπαρτσελονέτα 23
4.Φερεντσβάρος 22
----------------------------------
5.Ολυμπιακός 19
6.Ραντνίτσκι 13
7.Γιαντράν Σπλιτ 9
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα