Ολυμπιακός: Ντύνει στα «ερυθρόλευκα» τον Μάρτον Βάμος

Ολυμπιακός: Ντύνει στα «ερυθρόλευκα» τον Μάρτον Βάμος

bet365

O Ολυμπιακός ξεκινά από τώρα το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και με ασφαλείς πληροφορίες του Gazzetta υπάρχει συμφωνία με τον «μπόμπερ» Μάρτον Βάμος της Φερεντσβάρος.

Ο Μάρτον Βάμος το απόγευμα του Σαββάτου σκοράροντας 28 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος «κλείδωσε» τη νίκη της Φερεντσβάρος κόντρα στη νέα του ομάδα τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Champios League. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα, μόνο με θαύματα θα είναι στο Final 8 του Βελιγραδίου, όμως στη μηχανή τους βάζουν έναν σπουδαίο σκόρερ.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gazzetta από την Ουγγαρία αναφέρουν πως ο 30χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και από τη νέα σεζόν θα φορά το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι. Ο Βάμος αγωνίζεται στη θέση «1», και μαζί με τον Φίλιπ Φιλίποβιτς θα συνθέσουν ένα ζηλευτό δίδυμο στο δεξί άκρο της περιφερειακής γραμμής για την πειραϊκή ομάδα.

Tο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Ούγγρο δεν είναι τωρινό, πριν από πέντε χρόνια οι παράγοντες της ελληνικής ομάδας είχαν συμφωνήσει με τον παίκτη, όμως η πρώην κοπέλα του είχε αρνηθεί να μετοικίσει στην Αθήνα, με αποτέλεσμα ο Βάμος να γίνει παίκτης της Φερεντσβάρος.

ΒΑΜΟΣ

Ο Βάμος έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο, πρώτα με τη Ζόλνοκ το 2017 και μετά με τη Φερεντσβάρος την περίοδο 2018-19. Σε εκείνο τον τελικό του Final 8 στο Ανόβερο η Φερεντσβάρος νικούσε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι με 4-3 (10-10 ο αγώνας) κατακτώντας τον πρώτο και μοναδικό μέχρι τώρα τίτλο της στο Champions League.

Δείτε τον Βάμος να «κεραυνοβολεί» τον σπουδαίο Γιόζιπ Πάβιτς στο 26:40 του βίντεο

Σε εθνικό επίπεδο ο Βάμος έχει να επιδείξει το χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχει γίνει πρωταθλητής κόσμου στη Βαρκελώνη το 2013 και πρωταθλητής Ευρώπης πριν από δύο χρόνια στη Βουδαπέστη. συνθήκες ωρίμασαν και ο παίκτης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της χώρας του.

 

Τελευταία Νέα