Ολυμπιακός: O τελικός με τη Φερεντσβάρος και ο χάρτης στο Champions League

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: O τελικός με τη Φερεντσβάρος και ο χάρτης στο Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε μπελάδες, όμως νίκη επί της Φερεντσβάρος στον Πειραιά επαναφέρει την τάξη για την πρόκριση στο Final 8 του Champions League.

Ο Ολυμπιακός με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του στον Α' όμιλο του Champions League, έχει θέσει σε σοβαρό πλέον κίνδυνο την παρουσία του στο Final 8 της διοργάνωσης στο Βελιγράδι. Όμως εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα χέρια του.


Οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την ισόβαθμη Φερεντσβάρος (9/4) και τη Νόβι Μπέογκραντ (20/4) στον Πειραιά παίζουν την πρόκριση, καθώς στην τελευταία αγωνιστική (11/5) θα φιλοξενηθούν από την ουραγό Ντιναμό Τιφλίδας.

Με νίκη επί της ουγγρικής ομάδας ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει το καθοριστικό βήμα πρόκρισης, καθώς εκτός από το +3 στη βαθμολογία θα έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, με δύο αγώνες να απομένουν. Το παιχνίδι του α’ γύρου στη Βουδαπέστη είχε λήξει 9-9, με τον Γενηδουνιά να ισοφαρίζει 35’’ πριν από το τέλος και ίσως αυτό το γκολ να παίξει τεράστιο ρόλο.


Η Μπαρτσελονέτα προσπέρασε τον Ολυμπιακό και βάσει προγράμματος πολύ δύσκολα θα μείνει εκτός της τελικής φάσης, επομένως οι πρωταθλητές Ελλάδας και η Φερεντσβάρος θα παίξουν για την πρόκριση στο Final 8. Σημαντική σημείωση, η Νόβι Μπέογκραντ, ως διοργανώτρια μειώνει στις τρεις τις θέσεις του Α’ ομίλου για το Final 8.


Τα παιχνίδια της Μπαρτσελονέτα: 12η Ντιναμό Τιφλίδας (εντός), 13η Μπρέσια (εντός), Γιαντράν Σπλιτ (εκτός)
Τα παιχνίδια της Φερεντσβάρος: 12η Ολυμπιακός (εκτός), 13η Ραντνίτσκι (εντός), 14η Μπρέσια (εντός)

Σούπερ ντέρμπι περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική και στο Β’ Όμιλο, με την ουγγρική Όρβοσι να φιλοξενεί το Ανόβερο, στη μάχη των ομάδων που διεκδικούν το 4ο εισιτήριο πρόκρισης.


Τα αποτελέσματα της 11η αγωνιστικής
Α' Όμιλος

Μπαρτσελονέτα-Ολυμπιακός 9-5
Μπρέσια-Ντιναμό Τιφλίδας 16-8
Νόβι Μπέογκραντ-Φερεντσβάρος 11-14
Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς-Γιαντράν Σπλιτ 13-10

Η βαθμολογία
(11η αγωνιστική)

Βαθμολογία


*Η επόμενη αγωνιστική (12η-9/4): Μπαρτσελονέτα-Ντιναμό Τιφλίδας, Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος, Μπρέσια-Ραντνίτκσι, Νόβι Μπέογκραντ-Γιαντράν Σπλιτ.

Β' Όμιλος
Μαρσέιγ - Όρβοσι 13-9
Γιουγκ-Στεάουα 14-7
Ανόβερο - Ερυθρός Αστέρας 14-11
Σπαντάου - Προ Ρέκο 6-11

Η βαθμολογία
(11η αγωνιστική)

1.Προ Ρέκο 30
2.Μαρσέιγ 30
3.Γιουγκ 24
4.Ανόβερο 14
-------------------
5.Όρβοσι 13
6.Σπαντάου 10
7.Στεάουα 4
8.Ερυθρός Αστέρας 4
*Η επόμενη αγωνιστική (12η-8/4): Μαρσέιγ-Ντιναμό Β., Όρβοσι-Ανόβερο, Γιουγκ-Σπαντάου, Ερυθρός Αστέρας-Προ Ρέκο.

 

Τελευταία Νέα