Εθνικός: Όλα έτοιμα στον Πειραιά για το 2ο Len Trophy

Newsroom
Εθνικός: Όλα έτοιμα στον Πειραιά για το 2ο Len Trophy

bet365

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού είναι έτοιμη να γιορτάσει το 2ο Len Trophy της ιστορίας της.

Η αντίστροφη μέτρηση για μια ιστορική στιγμή για τον Εθνικό έχειν αρχίσει. Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά αντιμετωπίζει την Τετάρτη (30/3, 20:00) την ουγγρική Ντουναουισβάρος στο 2ο τελικό του LEN Trophy 2022 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και είναι έτοιμη να σηκώσει το τρόπαιο, όπως και πριν από 12 χρόνια. Ο Εθνικός έχοντας επικρατήσει 12-8 στην έδρας της Ντουναουισβάρος, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.


Ελληνιάδη: «Να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο»

Οι παίκτριες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση και η οικογένεια του Εθνικού Πειραιά ανυπομονούν να γράψουν και πάλι ιστορία στην Ευρώπη και την υδατοσφαίριση γυναικών, με τις… πυρετώδεις προετοιμασίες να συνεχίζονται τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οργανωτικό τομέα.

Ελληνιάδη


Η Έλενα Ελληνιάδη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας (ethnikoswaterpolo.gr), έδωσε το... τελευταίο σύνθημα πριν τον μεγάλο τελικό. «Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει έως εδώ και ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης. Υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος μας και είμαστε όλες έτοιμες να δώσουμε το εκατό τοις εκατό.

Δεν επαναπαυόμαστε στο γεγονός ό τι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που παίζουμε τον δεύτερο αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή του Λεν Τρόφι στην έδρα μας, γιατί σημαίνει πως θα έχουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο του Εθνικού που μας στηρίζει και μας ανεβάζει κάθε φορά. Για έναν αθλητή είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζει στο σπίτι του και να έχει όλους τους φιλάθλους του στην κερκίδα».

Καλεσμένη η ομάδα του 2010


Η διοίκηση του Εθνικού θέλοντας να συνδέσει το χθες με το σήμερα, κάλεσε τα μέλη της ομάδας που σήκωσε το LEN TROPHY το 2010 στον αγώνα με την Ντουναουισβάρος.

Κάλεσμα Κολοβού στους φιλάθλους

Οι διοικητικός ηγέτης του Εθνικού, με δήλωσή του κάλεσε τους φιλάθλους του Εθνικού να δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Παπαστράτειο».


Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής: «Αύριο, Τετάρτη 30/3, ξημερώνει μια ιστορική ημέρα για την αγαπημένη μας ομάδα. Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης αγωνίζεται στον επαναληπτικό τελικό του LEN TROPHY στις 20:00, στην έδρα μας και είμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία μας, μετά το 2010!
Καλώ τον κόσμο του Εθνικού Πειραιά να έρθει στο κολυμβητήριο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, ντυμένοι στα «κυανόλευκα», την κατάκτηση του ευρωπαϊκού!


Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για όλα αυτά που ζούμε φέτος, καθώς δικαιώνεται η προσπάθεια που κάνω στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα καλύτερα, ωστόσο, είναι μπροστά μας! Με δυνατή φωνή, ωθούμε τα κορίτσια μας, για να γράψουμε όλοι μαζί μια χρυσή σελίδα του Ομίλου και να θυμόμαστε αυτό το βράδυ για μια ζωή».


H ουγγρική ομάδα είναι από χθες αργά το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα προπονήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Ντουναουισβάρος

 

Τελευταία Νέα