Σπαντάου - Βουλιαγμένη 13-15: Μια ανάσα από την πρόκριση ο ΝΟΒ

Newsroom
Σπαντάου - Βουλιαγμένη 13-15: Μια ανάσα από την πρόκριση ο ΝΟΒ

bet365

Η Βουλιαγμένη έφτασε στις 2 νίκες στο Βερολίνο και όντας αήττητη μετά από 3 παιχνίδια είναι κοντά στην πρόκριση στη φάση των "16" της Euro League.

Μια ανάσα από τους "16" της Euro League είναι ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.

Η ομάδα της Άντι Μελιδώνη επικράτησε με 15-13 της "οικοδέσποινας" του ομίλου Σπαντάου στο Βερολίνο και έφτασε στις 7β όντας στην κορυφή της βαθμολογίας αφού έχει 2 νίκες και μια ισοπαλία.

Ο ΝΟΒ αγωνίζεται το Σάββατο (20/11) στις 15.00 κόντρα στη Νις και την Κυριακή (21/11) με την Ματαρό. Η Βουλιαγμένη θέλει μια νίκη για να περάσει.

Πρώτη σκόρερ με 5 γκολ ήταν η Μουστακαρία.

Τραγικοί οι διαιτητές

Οι διαιτητές (Stampalja-Makharadze) έκαναν τα πάντα για να μην πάρει τη νίκη η Βουλιαγμένη. Έβγαλαν εκτός παιχνιδιού με 3 ποινές 5 παίκτριες (Σάντα, Γιαννοπούλου, Διαμαντοπούλου, Αγγελίδη, Ριτζ) με αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να παίζει σχεδόν 5' με παίκτρια λιγότερη!

Η Άντι Μελιδώνη θέλησε να περάσει στον αγώνα την 2η τερματοφύλακα (όχι όμως στο τέρμα) αλλά αυτό απαγορεύτηκε από τους διαιτητές που ζήτησαν να φορέσει μπλε και όχι κόκκινο σκουφάκι.

Όταν βρέθηκε το μπλε σκουφάκι οι διαιτητές δεν επέτρεψαν και πάλι την είσοδο αφού δεν είχε τα διακριτικά του ΝΟΒ!

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-2, 3-4, 3-5.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Πάτρα, Καϊάφα, Χυδηριώτη, Μουστακαρία 5, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 2, Τανκέεβα 2, Πάτρα 2, Ανδρεάδη, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα 1, Αγγελίδη, Κοσιώνη.


@Photo credits: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης
 

Τελευταία Νέα