Φαβορί για την τεχνική ηγεσία της εθνικής γυναικών η Καμμένου

Αντώνης Πατσούρας
Φαβορί για την τεχνική ηγεσία της εθνικής γυναικών η Καμμένου

bet365

Η Αλεξία Καμμένου είναι το πρώτο φαβορί για ν' αναλάβει την θέση της προπονήτριας της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών της Ελλάδος.

Στην Αλεξία Καμμένου δείχνει να καταλήγει η διοίκηση της ΚΟΕ προκειμένου να καλυφθεί η κενή θέση που έχει δημιουργηθεί στον πάγκο της εθνικής πόλο γυναικών μετά από την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Τεό Λοράντο.

Η έμπειρη προπονήτρια η οποία πριν από λίγες εβδομάδες οδήγησε την εθνική Νέων Γυναικών στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Ισραήλ ενώ στο παρελθόν είχε επιτυχίες με την Βουλιαγμένη με την οποία και κατέκτησε 2 Τσάμπιονς Καπ στη σειρά (2009, 2010).

Στην ΚΟΕ πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει την ευκαιρία της και είναι έτοιμοι να της δώσουν την εθνική γυναικών για να προετοιμαστεί για μια χρονιά (2022) που έχει και Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η εθνική μάλιστα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία μέσα στο 2021 αφού στις αρχές του 2022 θα παίξει και προκριματικά για το Ευρωπαϊκό.

Η "υποψηφιότητα" Παυλίδη

Η ΚΟΕ ίσως ανακοινώσει και άμεσα την απόφαση της. Από εκεί και πέρα εδώ και καιρό "παίζει" το όνομα του πλέον επιτυχημένου προπονητή σε επίπεδο γυναικών στην Ελλάδα, του Χάρη Παυλίδη, αλλά το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό αποτελεί "αγκάθι" για την συνεργασία αφού στην ΚΟΕ η νέα διοίκηση έχει δεσμευτεί στα σωματεία που την ψήφισαν να μην υπάρχουν προπονητές με παράλληλη ενασχόληση.

Πάντως στο πρόσφατο παρελθόν και όταν απομακρύνθηκε με απαίτηση των παικτριών ο Γιώργος Μορφέσης από την εθνική ομάδα σημαντικός αριθμός παικτριών είχαν ζητήσει από τον τότε πρόεδρο της ΚΟΕ να αναλάβει την ομάδα ο Χάρης Παυλίδης χωρίς όμως να ακουστούν...

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα