Ο Έντουαρτς, νέος ξένος του Ολυμπιακού εάν τιμωρηθεί ο Ράντοβιτς

Newsroom
Ο Έντουαρτς, νέος ξένος του Ολυμπιακού εάν τιμωρηθεί ο Ράντοβιτς

bet365

Εάν η FINA τιμωρήσει με αποκλεισμό τον Τζούρο Ράντοβιτς ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει μόνο για την Ευρώπη τον Αυστραλό Μπλέικ Έντουαρτς.

Δηλώθηκαν από τον Ολυμπιακό στη LEN οι παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιήσει στο LEN Champions League της σεζόν 2021-22 και μέσα στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Μπλέικ Έντουαρτς.

Ο Αυστραλός περιφερειακός έχει προχωρημένες επαφές από το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό αφού σε περίπτωση τιμωρίας του Τζούρο Ράντοβιτς από την FINA η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα μείνει με 3 ξένους.

Ο Ράντοβιτς μέσω της ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στην FINA για να γλιτώσει την τιμωρία των 2 ετών με την οποία τον απειλεί η παγκόσμια ομοσπονδία για παραβίαση των κανόνων ντόπινγκ.

Ο Αυστραλός που είναι γεννημένος το 1992, έπαιξε το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ στο παρελθόν υπήρξε συμπαίκτης του Ντίνου Γενηδουνιά στους Trojans στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η FINA στο επόμενο διάστημα θα αποφασίσει για τον Ράντοβιτς και εάν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει να φέρει όσο πιο γρήγορα μπορεί τον Αυστραλό.

@Photo credits: Twitter Trojans
 

Τελευταία Νέα