Ολυμπιακός: Νέο χαρτί από την FINA τιμωρεί με 2 χρόνια τον Ράντοβιτς

Newsroom
Ολυμπιακός: Νέο χαρτί από την FINA τιμωρεί με 2 χρόνια τον Ράντοβιτς

bet365

Μπάχαλο με την υπόθεση του Τζούρο Ράντοβιτς. Η FINA έστειλε νέο έγγραφο στην ομοσπονδία και τον τιμωρεί με 2 χρόνια αποκλεισμό για παράβαση της νομοθεσίας περί ντόπινγκ.

Με νέο έγγραφο της προς την ομοσπονδία του Μαυροβουνίου η FINA τιμωρεί με 2 χρόνια αποκλεισμό τον διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού, Τζούρο Ράντοβιτς.

Ο νεαρός Μαυροβούνιος έχει κατηγορηθεί πως δεν συμπλήρωσε 2 φορές τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου η FINA και η WADA να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που είναι και να μπορεί να του κάνουν έλεγχο ντόπινγκ.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στην ομοσπονδία του Μαυροβουνίου έγγραφο από την FINA το οποίο ενημέρωνε πως δεν θα τιμωρηθεί ο παίκτης και ήταν "πράσινος" και όχι "κόκκινος" στον συγκεκριμένο πίνακα.

Την Πέμπτη έφτασε νέο έγγραφο με τον οποίο τον τιμωρεί με 2 έτη αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση και εάν αποδεχτεί το σφάλμα του η ποινή θα πέσει στο 1 έτος.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν ξέρει εάν θα έχει τον παίκτη που απέκτησε το καλοκαίρι στο επόμενο της σεζόν. Η ομοσπονδία του Μαυροβουνίου αλλά και εκείνη της Σερβίας που είχε παρόμοιο περιστατικό κάνουν ενέργειες για να αποδείξουν ότι δεν έγινε κάτι σκόπιμα από τους αθλητές.

Ο παίκτης δεν έχει βρεθεί ντοπαρισμένος, ούτε αρνήθηκε έλεγχο και υπάρχει αισιοδοξία στο Μαυροβούνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά στον παίκτη και είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ομοσπονδία του Μαυροβουνίου περιμένοντας τις εξελίξεις.

Σε περίπτωση που ο παίκτης αποκλειστεί θα αποκτηθεί νέος ξένος.

@Photo credits: Ολυμπιακός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα