Ολυμπιακός: Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ράντοβιτς

Newsroom
Ολυμπιακός: Κίνδυνος τιμωρίας για τον Ράντοβιτς

bet365

Ο Μαυροβούνιος περιφερειακός του Ολυμπιακού έχει δεχθεί δύο ποινές για τη μη συμπλήρωση του «Where About» και αναμένεται να τιμωρηθεί για την τρίτη από την FINA.

Μπορεί ο Τζούρο Ράντοβιτς να ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αλλά υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί από την FINA και να χάσει τη σεζόν ή μέρος αυτής.

Ο νεαρός διεθνής Μαυροβούνιος έχει δεχθεί δύο ποινές για τη συμπλήρωση του «Where About» και τιμωρείται στην τρίτη.

Πρόκειται για ένα χαρτί που πρέπει να συμπληρώνει ανά πάσα στιγμή ένας αθλητής προκειμένου να μπορεί να τον βρουν όπου και εάν είναι για έλεγχο ντόπινγκ.

Όλα αυτά συνέβησαν όταν ήταν στο Μαυροβούνιο, στην εθνική και στη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εάν θα τιμωρηθεί ή όχι από την FINA.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED