Γιαννόπουλος στο Gazzetta: «Ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα, έχουμε χρόνο για ομοσπονδιακό»

Αντώνης Πατσούρας
Γιαννόπουλος στο Gazzetta: «Ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα, έχουμε χρόνο για ομοσπονδιακό»

bet365

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος μίλησε στο Gazzetta για το νέο πρωτάθλημα της Α1 αλλά και για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής πόλο ανδρών.

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 2/10 αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο πόλο στο οποίο φέτος θα δούμε Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές αλλά και πρώτη φορά στα χρονικά στην ίδια διοργάνωση τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ,Κυριάκος Γιαννόπουλος μίλησε στο Gazzetta για το νέο πρωτάθλημα και τις ευθύνες της ομοσπονδίας: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τους μεγάλους συλλόγους στην ίδια διοργάνωση. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και την ΑΕΚ. Σίγουρα όμως είναι και μεγάλη ευθύνη για την ομοσπονδία».

Για τα τηλεοπτικά του νέου πρωταθλήματος σημείωσε: «Περιμένουμε την ΕΡΤ. Θα γίνει ένα ραντεβού μάλλον την επόμενη εβδομάδα».

Τον ρωτήσαμε για το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής πόλο ανδρών Θοδωρή Βλάχου του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες ημέρες και είπε: «Δεν μας πιέζει ο χρόνος. Έχουμε χρόνο. Δεν θα έχουμε πολύ σύντομα νέα».

Όσο αφορά την επόμενη ημέρα της εθνικής ομάδας ανδρών μετά από το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είπε: «Σίγουρα έχουμε περισσότερες ευθύνες αλλά όχι άγχος.

Έχουμε πάρα πολύ καλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες με μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Ελπίζουμε να έρθει άλλο ένα μετάλλιο και στο Ισραήλ».

@Photo credits: ΚΟΕ
 

Τελευταία Νέα