Οι πολίστες του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν την άνοδο στον Βενετόπουλο

Οι πολίστες του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν την άνοδο στον Βενετόπουλο

bet365

Με ανακοίνωση τους οι πολίστες του Παναθηναϊκού αφιέρωσαν την άνοδο στην Α1 στον πρώην προπονητή τους, τον Νίκο Βενετόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στα "σαλόνια" της Α1 και μάλιστα ως πρωταθλητής της Α2 και τη σεζόν 2021-22 θα αγωνιστεί για 26η φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην Α1 είναι ο Μιχάλης Λαζαρίδης αλλά ο προπονητής που "έχτισε" την ομάδα είναι ο Νίκος Βενετόπουλος ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγους μήνες.

Οι πολίστες της ομάδας του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν όμως τον Βενετόπουλο και με ανακοίνωση τους του αφιέρωσαν την άνοδο.

Η ανακοίνωση

«Ως αθλητές της ομάδας ανδρών του Παναθηναϊκού είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής, να ανεβεί η ομάδα στην Α1 και να στεφθούμε πρωταθλητές.

Θα θέλαμε από κοινού να αφιερώσουμε την άνοδο στον Νίκο Βενετόπουλο.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση. Ελπίζουμε να κάναμε περήφανο τον λαό του Παναθηναϊκού.

Οι αθλητές:

Λουκάς Λύκαρης, Βασίλης Δαβίλλας, Μιχάλης Δανούρδης, Δημήτρης Τίγκας, Ορέστης Κανελλόπουλος, Νίκος Καρακάσης, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Κώστας Παλληκάρης».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED