Παναθηναϊκός – Άρης 13-8: Επέστρεψαν στην Α1 ως πρωταθλητές οι «πράσινοι» (pics)

Παναθηναϊκός – Άρης 13-8: Επέστρεψαν στην Α1 ως πρωταθλητές οι «πράσινοι» (pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 Ανδρών και μάλιστα ως πρωταθλητής, με τους «πράσινους» να επικρατούν του Άρη που επίσης ανέβηκε με 13-8.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 13-8 του Άρη στο κολυμβητήριο του Φαλήρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Μαζί του στην Α1 θα ανέβουν και οι «κίτρινοι», ενώ την 3η θέση πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου που κέρδισε στον μικρό τελικό την Τρίαινα Βούλας με 7-6.

Παπαδημητρακόπουλος: «Να είναι η τελευταία χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν θα βρίσκεται στην Α1»

Ο υπεύθυνος του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος τόνισε για τη φετινή σεζόν «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για το πόλο του Παναθηναϊκού αλλά όχι πανηγυριών. Επιστρέφουμε σε μια κατηγορία που πρέπει να είναι ο Σύλλογος και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την συνεισφορά τους τη φετινή χρονιά και ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα παιδιά σε ηλικία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νίκο Βενετόπουλο και φυσικά τον προπονητή Μιχάλη Λαζαρίδη που πήρε την ομάδα στη συνέχεια. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Παλληκάρη που αν και είναι προπονητής των ακαδημιών εντούτοις ήταν μάχιμος όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί. Είναι κέρδος για εμάς φέτος που έπαιξαν πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη φετινή διοίκηση που βρίσκεται πραγματικά δίπλα στο τμήμα και το αισθανόμαστε όλοι σε όλα τα πόστα του τμήματος. Εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στην Α1 και σταδιακά να πάμε εκεί που αξίζουμε».

Αναλυτικά οι πρωταθλητές του Μιχάλη Λαζαρίδη: Δαβιλλάς, Δανδουρδής , Σιαμας, Ξενάκης , Κανελλόπουλος, Καρακάσης, Αλμυρας, Πετρόπουλος , Ορφανός, Λυκαρης , Τίγκας, Εγνατιάδης , Παλληκάρης και Δευτεραίος.

Παναθηναϊκός πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός πρωτάθλημα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα