ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Φανταστικές εικόνες μέσα στην ομίχλη της Kατάρας

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Φανταστικές εικόνες μέσα στην ομίχλη της Kατάρας

bet365

Η ανάβαση στα 1,700μ. και το πέρασμα από την Κατάρα χάρισε ξεχωριστές εικόνες στο 5ο και τελευταίο ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Το 5o και τελευταίο ετάπ, το «βασιλικό» ετάπ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας από την Καλαμπάκα στα Ιωάννινα, χάρισε και τις πιο όμορφες ποδηλατικές στιγμές.

Το πέρασμα από την Κατάρα και η ανάβαση στα 1.700μ., για το πιο δύσκολο κομμάτι συνολικά του Γύρου, βρήκε τους αναβάτες να ποδηλατούν μέσα σε πυκνή ομίχλη, προσφέροντας στιγμές ανάλογες με αυτές που οι φίλοι του σπορ βλέπουν στις Άλπεις και στους περίφημους ποδηλατικούς Γύρους της Γαλλίας και της Ιταλίας. Ανάλογο και το σκηνικό στην Κατάρα, με τις φωνές του κόσμου και τις απαραίτητες για την περίσταση κουδούνες.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Και μέσα σε αυτό το τοπίο ο Νορβηγός, Εμπρετ Σβέσταντ (Team Coop) νικώντας στο τελευταίο σπριντ ανάβασης, έλαβε την πορτοκαλί φανέλα που αντιστοιχεί στο «βασιλιά» των βουνών στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα