Αυγενάκης: Με tandem στην ποδηλατάδα στο Ηράκλειο

Newsroom
Αυγενάκης: Με tandem στην ποδηλατάδα στο Ηράκλειο

bet365

Οι παράλληλες εκδηλώσεις για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας έχουν αρχίσει και υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης πήρε μέρος στην Ποδηλατάδα στο Ηράκλειο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φόρεσε για άλλη μια φορά το ποδηλατικό κράνος, ανέβηκε στο tandem, δηλαδή το διπλό ποδήλατο και πήρε μέρος στην Ποδηλατάδα που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, που θα αρχίσει από την Κρήτη την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).


Ο κυβερνητικός παράγοντας έγραψε για την Ποδηλατάδα στο Ηράκλειο: «Στην όμορφη εκδήλωση, εν όψει του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και των δεκάδων παράλληλων εκδηλώσεών του, όλη την εβδομάδα αμέσως μετά από το Πάσχα, σε κάθε Δήμο της Κρήτης, της Αττικής, της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, από όπου θα διέλθει το Peloton.

Με αθλητές από τα σωματεία Άθλος, ΠΟΗ Κάστρο και Τάλως για ΑμεΑ, τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ., τον Ερυθρό Σταυρό, τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά κ.άλ, διατρέξαμε έξι χιλιόμετρα, από το Λίντο στον Κούλε και πίσω.

Στόχος και μήνυμα, για όλη την κοινωνία, μικρούς και μεγάλους, να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας ως μέσο, όχι μόνο άθλησης, αλλά και ψυχαγωγίας, μετακίνησης, υγείας και γενικώς βιώσιμης κινητικότητας.

Είχα τη ιδιαίτερη χαρά, μάλιστα, να ποδηλατίσω μαζί με τον πρωταθλητή μας στο τάντεμ, Κωνσταντίνο Τσαγκατάκη και να βιώσω από κοντά αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία του πιλότου – συνοδού των αθλητών μας ΑμεΑ με προβλήματα όρασης.

Ραντεβού για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο από την Δευτέρα του Πάσχα, με την έναρξη των παράλληλων εκδηλώσεων στο Λασίθι, την επόμενη ημέρα με την επίσημη παρουσίαση των 21 ομάδων και των 147 σπουδαίων αθλητών του στο Ηράκλειο και την Τετάρτη μετά το Πάσχα με την εκκίνηση του 1ου ετάπ στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρητίου έως τον τερματισμό του το απόγευμα στα Χανιά».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα