Ο Λαγός κάνει αναρτήσεις μέσα από βελγικό περιπολικό και βάζει hashtag #ΑstraZeneca (pic)

Gazzetta team
Ο Λαγός κάνει αναρτήσεις μέσα από βελγικό περιπολικό και βάζει hashtag #ΑstraZeneca (pic)
Ο Γιάννης Λαγός επιβεβαίωσε την σύλληψή του, προσπαθώντας να την κάνει γνωστή μέσω hastag στο Twitter.

Εδώ και λίγες ώρες, σε αντίθεση με τον Χρήστο Παππά, ο Γιάννης Λαγός έχει συλληφθεί από την Ιντερπόλ και ήδη έχουν ξεκινήσει για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ευρωβουλευτής με μία ανάρτηση που έκανε στο Twitter μέσα από το περιπολικό της Βέλγικης αστυνομίας.

Σε αυτή λοιπόν ανέφερε: «Είμαι σε Βελγικό περιπολικό. Οι κλέφτες, άθεοί και ανθέλληνες με πάνε φυλακή. Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα. Είμαι περήφανος που δεν προσκύνησα ποτέ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», βάζοντας μάλιστα hastag #AstraZeneca #Εμβολιο.

Που κολλάει το η AstraZeneca και το εμβόλιο με την σύλληψη του Γιάννη Λαγού;

Οι εποχές που τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν μεγάλη δημοφιλία, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης μεγάλωσαν το πρόβλημα, αναδείχθηκαν κόντρες και επήλθε διάλυση.

Σε τέτοιο βαθμό που ο λογαριασμός του Γιάννη Λαγού στο Twitter να ακολουθείτε από... συγγενείς και φίλους που δεν ξεπερνούν τα 250 άτομα.

Έτσι, προκειμένου να... τσιμπήσει κανένα παραπάνω, έβαλε αυτά τα δύο hastags, με αποτέλεσμα να προκαλεί περισσότερο γέλιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ