Lockdown: Έρχεται κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις (pics)

Gazzetta team
Lockdown: Έρχεται κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις (pics)
Μετράμε αντίστροφα για την κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις μας που θα μάλλον θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα.

Όπως φαίνεται διανύουμε το τελευταίο... κομμάτι του lockdown που έχει επιβληθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας εδώ και περίπου 6 μήνες, με το χρόνο πλέον να μετράει αντίστροφα για τη νέα χαλάρωση που θα αφορά τα SMS μετακίνησης...

Από χθες η έναρξη της βραδινής απαγόρευσης έχει μεταφερθεί από τις 21:00 στις 22:00, ενώ σε μία εβδομάδα, με το άνοιγμα της εστίασης θα πάει στις 23:00. Έτσι από τις 8 ώρες που ήταν συνολικά θα μειωθεί σε 6, με την λήξη της να παραμένει στις 5:00 τα ξημερώματα.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη Δευτέρα όταν και θα ανοίξει η εστίαση, θα έχουμε και την κατάργηση των SMS για τις μετακινήσεις.

Από τη στιγμή που θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να πηγαίνουν από δήμο σε δήμο για να επισκεφτούν το εστιατόριο ή την καφετέρια της επιλογής τους, το μέτρο αυτό θα ήταν άνευ ουσίας και δεν θα είχε κανένα λόγο ύπαρξης.

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι θα ειναι ολοκληρωτική η κατάργησή του ή αν θα υπάρχει τις ώρες της βραδινής απαγόρευσης, δηλαδή από τις 23:00 έως και τις 5:00.

Αν γίνει το δεύτερο, τότε οι επιλογές θα είναι μειωμένες, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, καθώς δεν θα υπάρχει η επίσκεψη σε ανοιχτό κατάσταση ή ο κωδικός που θα αφορά την σωματική άσκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ