Survivor: «Τον έχει λες και είναι η γκόμενά του», είπε ο Ασημακόπουλος για Τζέιμς και Μπάρτζη (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Τον έχει λες και είναι η γκόμενά του», είπε ο Ασημακόπουλος για Τζέιμς και Μπάρτζη (vid)
Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βάζει στο στόχαστρο τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Φαίνεται πως η ηρεμία από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά δεν κράτησε και πολύ στο Survivor. Κάτι που εύκολα μπορεί να το συμπεράνει κανείς βλέποντας το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ.

Το video ξεκινάει με τη Νικολέτα να λέει: «Εγώ πιστεύω οτι ο Νίκος είναι ένα πολύ αληθινό παιδί και σίγουρα παρασύρεται από τον Τζέιμς», ενώ αμέσως μετά ακούγεται ο Ασημακόπουλος να λέει για το δίδυμο Καφετζή-Μπάρτζη: «Τον έχει λες και είναι η γκόμενά του και τον έχει εκεί εγκλωβισμένο. Δεν του αφήνει τα περιθώρια».

Στη συνέχεια ακούγεται η Μαριαλένα: «Όσο περνάνε οι μέρες καταλαβαίνω οτι όλοι έχουν πρόβλημα με τον Τζέιμς» και πριν πάμε στα πλάνα από το δύσκολο αγώνισμα που έχει το πρόγραμμα για σήμερα, εμφανίζεται ο Τζέιμς που οριοθετεί τους στόχους του, λέγοντας: «Αυτό που έχω στο μυαλό είναι οτι ο Αλέξης πριν φύγει είπε οτι αφήνει παρακαταθήκη τον πόλεμο και την κόντρα μαζί μου, στον Σάκη και την Μαριαλένα. Οπότε μάλλον ξεκίνησε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ