Χαμός στο live Μενεγάκη-Θεδωρίδου στο Instagram: Η ώρα της εκπομπής και η... αφιέρωση (pics & vid)

Gazzetta team
Χαμός στο live Μενεγάκη-Θεδωρίδου στο Instagram: Η ώρα της εκπομπής και η... αφιέρωση (pics & vid)
Το χθεσινό live της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram, είχε πολλές αποκαλύψεις.

Χαμό προκάλεσε χθες το βράδυ, το live που έκαναν στο Instagram χθες το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη, το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες followers και μέχρι το πρωί της Δευτέρας ήταν στα πρώτα trends του Twitter.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ήταν με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, ενώ η κουμπάρα της είχε δίπλα τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος είχε και μία στιγμή αμηχανίας, όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε αν έχει σχέση, κάτι που του έβγαλε κυριολεκτικά το ποτό που έπινε από το στόμα.

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το πρόγραμμα είχε πολύ τραγούδι και αποκαλύψεις. Όπως για παράδειγμα αυτό για την ιστορία που συνοδεύει το κομμάτι «Φεγγάρι μου», το οποίο η Νατάσα Θεοδωρίδου τόνισε πως είναι το αγαπημένο της καλύτερης φίλης της.

Όπως είπε, η Ελένη είχε πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε και με πολύ νάζι της είχε ζητήσει να πάρει ένα πρόσωπο τηλέφωνο και να πει αυτό το τραγούδι. Όπως και έγινε, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

Η εκπομπή

Από την κουβέντα που έκαναν ανάμεσα από τραγούδια, δεν έλειψαν και οι αναφορές για τη νέα εκπομπή που θα έχει η Ελένη Μενεγάκη τη νέα σεζόν, στο Mega αυτή την φορά. Όπως είπε «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς», κάτι που σημαίνει οτι πάμε για πριν τις 12:00 και άρα θα υπάρχουν αλλαγές στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Η τραγουδίστρια μάλιστα απαίτησε από την παρουσιάστρια την πρώτη εβδομάδα να έχει πολλή μουσική και τραγούδι με την Ελένη Μενεγάκη να της δίνει τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής λέγοντας πόσο ανυπομονεί για αυτή της την επιστροφή.

Χαμός στο Twitter

Η συνύπαρξη της Ελένης με τη Νατάσα δεν κέρδισε μόνο τους χρήστες στο Instagram, αλλά και στο Twitter όπου μέχρι το πρωί της Δευτέρας ήταν στην πρώτη θέση των trends.