Survivor: Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς (vid)

Gazzetta team
Survivor: Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς (vid)
Εκτός Survivor είναι πλέον ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης (21/4), ο οποίος ήταν υποψήφιος μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Από την ψηφοφορία είχε εξαιρεθεί ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, και επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο συμβούλιο του νησιού πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους Μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να... στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό και να λέει «Γειά σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά», πριν ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί.

Έτσι μόλις ο Γιώργος Λιανός είπε το όνομα του Αλέξη Παππά, οι περισσότεροι παίκτες της μπλε ομάδας πανηγύρισαν, αφού όπως υποστηρίζουν «σπάει» κι άλλο η κλίκα.

«Ο Τριαντάφυλλος θέλει να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου»

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε πως σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, ο τραγουδιστής του εκμυστηρεύτηκε πως στην πραγματικότητα δεν θέλει να φύγει, ούτε να κερδίσει το Survivor, αλλά να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου που άντεξε στο ριάλιτι επιβίωσης μετά από 9 υποψηφιότητες προς αποχώρηση.